Segítetek valamilyen úton-módon a beérkező ukrán menekülteknek?
Több településen is szerveznek gyűjtést: szendvicsek, tartós élelmiszer, takarók, hálózsákok, babaápolási dolgok, pelenka, tisztálkodószerek stb...
Majd buszokkal viszik a határra.
Szabin vagyok lenne időm segiteni.
37F
Gyms megye
Nem csak 18-60 közötti férfiak vannak, hanem kisgyerekek sőt babák is...
Ők aztán nagyon tehetnek erről az egészről.
Mivel én nem tudok szavazni a saját kérdésemre:
Én egy kisebb vásárlással segítek mert sajnos anyagi helyzetem nem túl jó és így is szomszéd városba kell majd átvinnem a cuccokat.
Van egy hálózsákom amit már nem használok de jó állapotú, azt elviszem.
Meg helyi boltban veszek pár tartós élelmiszert, tisztálkodási szereket, csokit gyerekeknek.
Az 1-es válaszoló gondolom már az ukrán határ túloldalán van, hogy fegyvert fogjon.
A környéken gyűjtésről még nem tudok. Pénzt küldtem a magyar és ukrán Vöröskeresztnek.
Miskolciként még ebből nem érezni úgy semmit, a másik meg hogy ne nekem kelljen már fiatal egyedülállóként 250e ft-ból bármiféle támogatást állni. Én főként a benzinárra készülök lelkileg, és arra drágulásra amit majd lenyelet velünk a magyar kormány, egyéb ürüggyel...
Pakolják csak a kamiont a Spar, Tesco üzletei úgyis olyan drágák a termékeik mint a szar.
29F
Én is egyedülálló fiatal vagyok viszonylag a 33 éves korommal és jóval kevesebb pénzből élek, de egy 4000-5000 forintos vásárlást azért még megengedhetek magamnak.
Tudom nem sok, de hátha sokan visznek ilyen kis "csomagokat" és akkor a sok kicsi sokra megy elven lehet egy egész megtömött mikrobuszt tud indítani egy kisváros ami már nem rossz dolog és szép gesztus.
Nem kötekedésként mondom, csak ha meg nekünk kell segítség nem biztos hogy mindenki kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!