Segítetek valamilyen úton-módon a beérkező ukrán menekülteknek?
Több településen is szerveznek gyűjtést: szendvicsek, tartós élelmiszer, takarók, hálózsákok, babaápolási dolgok, pelenka, tisztálkodószerek stb...
Majd buszokkal viszik a határra.
Nem lehet így általánosítani. Sajnos valóban vannak/voltak magyarellenes megnyilvánulások de azt nem kisgyerekek és anyukák csinálták hanem fasiszta barom férfiak.
A menekültek 80%-a nő és gyerek.. én inkább rájuk gondolok most.
Akik azt mondják, mit tettek értünk az ukránok.. Azok az életben is gondolom úgy vannak, hogy minek segítsek a munkatársamnak, ha ő se segített soha nekem. Minek segítsek egy idősnek, mikor múltkor egy öreg nő fellökött a buszon... Ne általánosítsatok.
Mutassatok példát azzal, hogy igen, segítünk. Én rendkívül büszke vagyok a magyarokra, példa értêkű a segítőkészség a legtöbb emberben. Hátha lassan nem a kormányunk alapján ítêlnek meg minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!