Normális hogy ennyire rettegek a háborútol?
20 éves vagyok, lány.
Eddig nem igazán érdekelt se a politika se az hogy külföldön éppen mi történik de pár napja miota kilottek az első bombát borzasztoan felek, hogy itt is lesz jövője, hogy a Csernobilt is belebomazzak és mind meghalunk. Az egyetemen az órákon is ezen járt ma az agyam, folyanat a netet frissítettem új hírek miatt.
Ugy érzem teljesen kikeszultem ettől, borzasztoan felek hogy ide is eler és elkezdodik a 3.vh, nem akarok senkit elvesziteni magam körül, teljesen kivagyok.
Barátommal is osszevesztem ez miatt, most kitalált programot hétvégére hogy elterelje a figyelmemet, de csapból is ez folyik, nagyon felek:(
Koszi nektek!:)
Szeretem amugy a szakot amin vagyok, de sajnos elég kevés a gyakorlati orank, sok van otthon is es igy kicsit lemaradtunk, azért volt közünk hozza, de az osszes professzorunk azt mondta hogy nem lesz itt semmi.
Az utolsó válaszokon jót derültem😄 voltak nagyon sok hasznos tanácsok is:))
Én is úgy vagyok mint te, szintén lány és hozzád hasonló korú. Én is ezen kattogok egész nap, na jó, nem egész nap, de elég sokat. Hiába tudom, hogy nem itt van a háború. És elszomorít, hogy emberek ölik egymást és meghalnak mikor amúgy nem ér annyit az egész és csak azért kell ez mert 1-2 ember kitalálta.
Most, hogy a válaszokat olvastam, egy fokkal jobban érzem magam.
Az viszont tény, hogy ez durvább mint ami a Krímmel történt akkoriban.
Neked is kitartást kívánok! Nagyon rossz ez az egész:(
Próbálj meg te is programokat szervezni
Megértelek!
De próbálj meg tudományos oldalról híreket olvasni.
Reméljük nem lesz semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!