A sztereotípiák egy nép milyen arányára igazak?
Amiket a magyarokról gondolnak
Hála ledérebb női honfitársainknak, sok nemzet azt gondolja, hogy a magyar lányok szépek és könnyen kaphatóak. Találkoztam már olyan külföldivel aki valóban azt hitte, hogy itt mindenki ostort csapkod a pusztában, betyárok és parasztblúzok közt élünk, és meglepődtek azon, hogy van nálunk melegvíz. A csúcs egy olasz lánnyal esett meg, azt hitte nem ismerem a banánt, és elkezdte magyarázni mi az és hogy kell enni. Ettől értetlenül bámultam a világba. Ja, és hogy vendégszeretőek vagyunk. Pedig nem.
"Az antifasiszták egyik nagy érve, hogy nem lehet általánosítani, minden ember más. Ha tudnánk, hogy legalább 51% az arány bizonyos népeknél, Hitlert gyakorlatilag szentté lehetne avatni"
Bizonyára belevetted a számításba a gyerekeket is, akiket megöltek! Ostoba vidék náci gyökér!
nyilván persze -.-
amúgy én kb. mától Jobbikos vagyok, te viszont örökké gyökér maradsz!
magyarságról szó sem volt!
Tudtommal a zsidókról volt szó, a zsidókkal kapcsoltaban hogy jön szóba Magyarország és a nemzeti érzés?
Szerintem mindegyikre 20%, én eddig egy gyökér cigánnyal találkoztam, 2 meg jófej volt, zsidókkal is találkoztam és még egyikőjük sem akarta eladni a házat a fejem fölül (merthogy nem hiszem, hogy egy biztonságiőnek van hozzá joga).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!