Milyen sztereotipiak tarsulnak a rovid haju lanyokhoz?
Rogton erre gondoltam en is.
Azert kerdezem, mert gynyoru dus hullamos hajam volt, aztan levagattam olyan allig erore. Majd egy hirtelen otlettol vezerelve tusihajat csinaltattam...hat rossz dontes volt. A velemenyek megoszlanak, egyesek szerint jo igy, masok szerint nem, en meg ha tehetnem, visszaragasztanam :D
Nekem tíz éve van rövid hajam, egyszerűen ez áll a legjobban.
És még soha, senki nem nézett leszbikusnak. :)
Valószínűleg azért, mert csak a hajam rövid, de szeretek sminkelni, majdnem mindig nagy, hosszú fülbevalókat hordok, és imádom a csinos, nőies ruhákat.
;)
Hát azt a tényleg semmilyen, tüsi hajat csak tesitanárokon és leszbiken láttam. :D Szóval ez ugrik be valóban.
A rövid hajjal nincs probléma, lehet az is csinos, de azért valami fazon nem árt neki, mondjuk egy pixie fazont nem bonyolult kihozni, megnő 2 hónap alatt annyira a haj, még ha nagyon rövidre vágták is. :D De a férfias, zselézett hajtól a hideg is kiráz egy nőn, nem csinos és abban tényleg nem sok niesség van szerintem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!