Mit gondoltok kell félnünk nekünk magyaroknak a jelenleg zajló ukrán-orosz háború miatt?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok lesz ebből még nagyobb baj? Lesznek más országok akik becsatlakoznak? Esetleg sikerül békét kötniük? Magyarország ki mellé fog állni ha be kell csatlakoznunk?
26 éves vagyok és most elkezdtem félni. Nekem sajnos van egy olyan érzésem ezzel kapcsolatban hogy most elkezdődött valami és már nincs visszaút, ez csak egyre rosszabb és durvább lesz.
Ti mit gondoltok?
2022. febr. 24. 21:36
21/21 qkker1 válasza:
"A magyaroknak az is büszkeség volt amikor konyhán dolgoztak a honvédségnél.."
Rohadtul nem voltam büszke arra a másfél évre, amit elbaszott az életemből a sorkatonaság. Abban az időben arra volt jó a Magyar Néphadsereg, hogy háború esetén megadja magát! Most se sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!