Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok kell félnünk...

Mit gondoltok kell félnünk nekünk magyaroknak a jelenleg zajló ukrán-orosz háború miatt?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok lesz ebből még nagyobb baj? Lesznek más országok akik becsatlakoznak? Esetleg sikerül békét kötniük? Magyarország ki mellé fog állni ha be kell csatlakoznunk?

26 éves vagyok és most elkezdtem félni. Nekem sajnos van egy olyan érzésem ezzel kapcsolatban hogy most elkezdődött valami és már nincs visszaút, ez csak egyre rosszabb és durvább lesz.

Ti mit gondoltok?

2022. febr. 24. 21:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell pánikolni, de azért nem árt figyelemmel kísérni a történéseket.
2022. febr. 24. 21:37
 2/21 anonim ***** válasza:
77%
Én komolyan nem értem miért kérdezik ezt meg egy nap 20x... Miért nem olvasol vissza??
2022. febr. 24. 21:37
 3/21 anonim ***** válasza:
84%
A háború miatt nem, a szankciók miatt már annál inkább, legalább annyira mint az oroszok ha nem jobban szívjuk meg.
2022. febr. 24. 21:40
 4/21 anonim ***** válasza:
28%
Én is nagyon félek. :(
2022. febr. 24. 21:42
 5/21 anonim ***** válasza:
38%
Ha Putyin bekattan akkor bármi megtörténhet.
2022. febr. 24. 21:42
 6/21 anonim ***** válasza:
74%
Putyin most kimutatta a foga fehérjét, innentől szerintem bármire képes. Szerintem aggasztó a helyzet.
2022. febr. 24. 21:49
 7/21 anonim ***** válasza:
83%

Egy dolog biztos, bárhogy is legyen ennek vége, a világ nem lesz olyan mint azt megszoktuk, és itt nem feltétlenül Atomháborúra gondolok, hanem egyszerűen olyan nemzetközi szerződések, egyezmények lettek felrugva, hogy az országok közti globális kereskedelem gyökeresen fog megváltozni a jövőben.

Valószínűleg Ukrajnánál megáll Putyin, mivel bármilyen más lépés, involválná a NATO-t, amiből Oroszország nagyon csúnyán jönne ki. (hacsak nem torkollana az egész egy atomháborúba, de ez egyik félnek sem az érdeke).

Sokan emlegetik Kínát, de Kínának igazábol semmilyen érdekeltsége nem lenne a nyugat ellen dolgozni, hiszen nekik nyugaton van a legnagyobb befolyásuk, hülyék lennének maguk ellen dolgozni, föleg egy Ukrajna miatt.

MO-nak egyenlőre NATO tagállam révén kötelező a NATO érdekeltségei szerint eljárni, és ezt Orbán Viktor is megerősítette, minden épeszű ember, eltekintve ideológiától, meg gazdasági hovatartozástól elitéli azt amit Putyin tett, mivel ez a hatalmi játszma sok civil életet fog még követelni.

2022. febr. 24. 21:50
 8/21 anonim ***** válasza:
11%

26 évesen majd most felnősz, ha eddig nem sikerült.

Ennyi félelemmel teli fiatal ember a világon nincs, én kevéssel vagyok idősebb nálad de én csatlakoznék legalább legális úton az ukrán oldalhoz, ha a magyar jog engedné, de nem.... így itt ülök.

29F

2022. febr. 24. 21:52
 9/21 anonim ***** válasza:
88%
8, mert semmi életed nincs, nincs családod, gyereked, hanem azt hiszed, hogy milyen jó dolog a háború.
2022. febr. 24. 21:58
 10/21 peca1000 ***** válasza:
97%

Én láttam olyan embert, aki a jugó háborúban elvesztette egyik kezét, lábát, és az egyik szemét.

Ő nem örült a háborúnak.

2022. febr. 24. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!