Mit gondoltok kell félnünk nekünk magyaroknak a jelenleg zajló ukrán-orosz háború miatt?
Mit gondoltok lesz ebből még nagyobb baj? Lesznek más országok akik becsatlakoznak? Esetleg sikerül békét kötniük? Magyarország ki mellé fog állni ha be kell csatlakoznunk?
26 éves vagyok és most elkezdtem félni. Nekem sajnos van egy olyan érzésem ezzel kapcsolatban hogy most elkezdődött valami és már nincs visszaút, ez csak egyre rosszabb és durvább lesz.
Ti mit gondoltok?
Oroszország és Ukrajna között régóta van területi vita.
Ez kettőjük között zajlik. Más országnak semmi félnivalója nincs ebben a helyzetben.
Mi akkor szívhatunk, ha az EU szankciókat vezet be Oroszországgal szemben, és emiatt pl. Paks2 (atomerőmű) építése is húzódna.
Öregapám jobb kezén levitte egy repesz a mutató és középső ujját és meghalt az első felesége és a kisfia a 2. világháborúban. Még 70 évesen is bőgve emlékezett vissza rá, sosem felejtem el, ahogy egy megélt öregember bőg mint egy kisgyerek...
Menj háborúzni 8-as, hasonlókat élj át mint az öregapám. Ha erre vágysz.
12-es, igen, ez lehet probléma még.
Szóval különböző gazdasági problémákat okozhat (bár biztos meg lehet azokat is oldani, csak mondjuk drágább helyről hozatunk), de attól félni teljesen irreális és abszurd, hogy a háború átterjed Magyarországra vagy akár csak Kárpátaljára, ahol magyarok élnek.
"11-es meg ha nem jön ide sem gáz mondjuk 2-3 évig."
Ukránoknak kell a tranzitdíj;
Putyin jó eséllyel betartja a szerződést, amit most kötött vityával;
Van életem, csak én nem zárkóznék el ez elől sem, és ha túlélném sokkal többet érnék bárkinél kb, mert maga a tény hogy jelen voltam.
A magyaroknak az is büszkeség volt amikor konyhán dolgoztak a honvédségnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!