Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok kell félnünk...

Mit gondoltok kell félnünk nekünk magyaroknak a jelenleg zajló ukrán-orosz háború miatt?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok lesz ebből még nagyobb baj? Lesznek más országok akik becsatlakoznak? Esetleg sikerül békét kötniük? Magyarország ki mellé fog állni ha be kell csatlakoznunk?

26 éves vagyok és most elkezdtem félni. Nekem sajnos van egy olyan érzésem ezzel kapcsolatban hogy most elkezdődött valami és már nincs visszaút, ez csak egyre rosszabb és durvább lesz.

Ti mit gondoltok?

2022. febr. 24. 21:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
97%

Oroszország és Ukrajna között régóta van területi vita.

Ez kettőjük között zajlik. Más országnak semmi félnivalója nincs ebben a helyzetben.

Mi akkor szívhatunk, ha az EU szankciókat vezet be Oroszországgal szemben, és emiatt pl. Paks2 (atomerőmű) építése is húzódna.

2022. febr. 24. 22:10
 12/21 anonim ***** válasza:
41%
11-es meg ha nem jön ide sem gáz mondjuk 2-3 évig.
2022. febr. 24. 22:13
 13/21 anonim ***** válasza:
98%

Öregapám jobb kezén levitte egy repesz a mutató és középső ujját és meghalt az első felesége és a kisfia a 2. világháborúban. Még 70 évesen is bőgve emlékezett vissza rá, sosem felejtem el, ahogy egy megélt öregember bőg mint egy kisgyerek...

Menj háborúzni 8-as, hasonlókat élj át mint az öregapám. Ha erre vágysz.

2022. febr. 24. 22:18
 14/21 anonim ***** válasza:
97%

12-es, igen, ez lehet probléma még.

Szóval különböző gazdasági problémákat okozhat (bár biztos meg lehet azokat is oldani, csak mondjuk drágább helyről hozatunk), de attól félni teljesen irreális és abszurd, hogy a háború átterjed Magyarországra vagy akár csak Kárpátaljára, ahol magyarok élnek.

2022. febr. 24. 22:18
 15/21 qkker1 ***** válasza:
41%

"11-es meg ha nem jön ide sem gáz mondjuk 2-3 évig."

Ukránoknak kell a tranzitdíj;

Putyin jó eséllyel betartja a szerződést, amit most kötött vityával;

2022. febr. 24. 22:19
 16/21 anonim ***** válasza:
2%

Van életem, csak én nem zárkóznék el ez elől sem, és ha túlélném sokkal többet érnék bárkinél kb, mert maga a tény hogy jelen voltam.

A magyaroknak az is büszkeség volt amikor konyhán dolgoztak a honvédségnél...

2022. febr. 24. 22:22
 17/21 anonim ***** válasza:
47%
15-ös bachatjuk a szerződést, ha azt mondják nem vehetünk gázt akkor nem vehetünk gázt és slussz
2022. febr. 24. 22:22
 18/21 anonim ***** válasza:
94%
Épp az imént hallgattam egy szakértővel riportot, szerinte nem valószínű, hogy bele fogunk folyni. De azért annak sem örülnék, ha abból lenne valami nukleáris katasztrófa, hogy most ott ugrálnak Csernobilban is.
2022. febr. 24. 22:34
 19/21 anonim ***** válasza:
86%
16, nem, nem érnél többet. Az ér többet bárkinél aki az emberiség előrehaladását szolgálja, és az emberiség javát szolgálja. Te egy gyilkos lennél, aki más embereket ölt meg, más fiát, feleségét, apját. Ugyanolyan lennél mint azok az orosz katonák, akik most ugyanazt gondolják magukról mint te.
2022. febr. 24. 22:43
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Elintézik egymás között, nato sem lesz annyira buta talán, hogy komoylabban belemenjen.
2022. febr. 25. 05:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!