Miért támogatják sokan Ukrajnát most ebben a helyzetben?
Nem érted: azt mondtam, hogy az nem érv, hogy Ukrajna nem NATO-tag, mert Irak sem volt az.
Lehet érvelni a magyar szerepvállalás ellen, de ez nem jó érv.
23: no ezzel a kiegészítéssel már van értelme: nem kötelező a magyaroknak részt venni, mert nem NATO-tagállam.
Azért egy picit gondolj bele, hogy egy másik kommentalő családjának halálát vizionáltad, mert egy érvedet (mégcsak hogy nem is a véleményedet) kétségbe vonta.
34 Hazudsz.Szó sem volt erről.Az ő kívánságának a következményeit vezettem le, amit valószínűleg ő maga nem képes felérni ésszel.
Úgy egyébként azt sem hiszem, hogy magadtól ne bírnád felfogni miről szóltak a hozzászólásaim, csak szeretsz kötekedni.
"És akkor mi van, ha nem NATO tag?
Irak és Afganisztán sem az."
Ebben hol van a "kívánság"?
És ha még úgy is lett volna és olyan botor volt, hogy nem látta át azokat a következményeket, melyekre te gondolsz* - akkor is szerinted rendben van, hogy a családja halált vizionálod? B-meg, ez a hely a dolgok megbeszélésére és nem az átkozódásra van!
* melyeket én sem osztok: nem kell valószínűleg katonailag bevonódni, de nem lett világháború, ha megtörténik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!