Miért támogatják sokan Ukrajnát most ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Például több adománygyűjtés is indult most. Azért nem értem mert úgy tudom hogy Ukrajna bánik legrosszabbul a kárpátaljai magyarokkal. Lehet én gondolkodok rosszul de úgy gondolom hogy ameddig egy állam ellehetetleníti a területén elő magyarokat addig nem támogatnám az ott élő ukránokat sem.2022. febr. 24. 12:01
22/39 qkker1 válasza:
"nekem áram fontosabb."
Orosz gáz nélkül nincs ukrán áram se!
24/39 anonim válasza:
Oroszországot ideje megsemmisíteni. Nem az a baj, hogy támogatják az ukránokat, hanem éppen az, hogy nem. Már rég totális támadásba kellett volna lendülnie a NATO-nak.
25/39 anonim válasza:
#24 Minek akarsz világháborút?
26/39 anonim válasza:
25 Mert egy agyhalott állat és nem fogja fel, hogy mi a következménye a NATO beavatkozásnak.
27/39 anonim válasza:
És akkor mi van, ha nem NATO tag?
Irak és Afganisztán sem az.
28/39 anonim válasza:
27 Akkor menj és halj meg az ukránokért.Persze, legyen világháború is, nem elég csak ez a konfliktus.A világháborúban majd a családod is meghal, úgy is kell.
29/39 anonim válasza:
28: szalmabáb érvelés.
Nem azt mondtam, hogy elmennék, de még azt sem, hogy szerintem bármelyik magyar katonának mennie kéne, hanem azt, hogy az az érv, miszerint "ne menjenek magyar katonák, mert Ukrajna nem NATO-tag" - egyszerűen nem igaz.
Az hogy félreérted szomorú, de előfordul. De az, hogy ilyen agresszíven reagálsz több mint baj.
30/39 anonim válasza:
29 Nem lehet ettől elvonatkoztatni, mert akkor a magyar katonáknak is menni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!