Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az orosz polgároknak vajon mi...

Az orosz polgároknak vajon mi lehet a véleményük a kialakult orosz ukrán helyzetről?

Figyelt kérdés

Miért nem állnak ki Putyin ellen hogy nem akarnak háborút?

Miért csinálja ezt Putyin?

2022. febr. 23. 08:17
1 2
 11/14 MDaniel98 ***** válasza:
A Putyinra szavazóknak biztos, hogy semmi problémájuk nincs a kialakult helyzettel, a Navlnij-féleknek tuti, hogy több van, de ők nem nagyon kapnak lehetőséget beszélni.
2022. febr. 23. 18:42
 12/14 anonim ***** válasza:
2022. febr. 24. 18:46
 13/14 anonim ***** válasza:
35%
Én Orosz vagyok és igazat adok Putyinnak. Ukrajna régóta tankokkal öli az oroszokat. Ez egy békemisszió. Ukrajna nem is valóságos ország. Mi lakunk ott
2022. febr. 24. 18:47
 14/14 anonim ***** válasza:
45%

#10 bolond aki nem fél!

Helyében lehet hogy te is félnél ki tudja már hogy mennyi ideje katona és hogy miket látott?! Lehet hogy olyanokat látott amiket te még nem de az is lehet hogy egy egyszerű kis irodista! Voltam én is katona és voltam pár sivatagi misszióba és az ég kegyelmezzen nekünk hogy itt is hasonló állapotok legyenek, és ha ezekbe bele gondolok hogy mik várhatnak ránk akkor elismerem hogy én is félek!

2022. febr. 24. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!