Mit tudnak ezek a vezető politikusok ennyit tárgyalni egymással?
Putyin is panaszkodott egyszer, hogy Macron 6 órán át kínozta. De miről tudnak ezek ennyit beszélni?
Én 10 perc alatt eltudok mondani minden gondolatot és problémát megfogalmazni.
Mégha egy-egy gazdasági, társadalompolitikai (migráció) dologról tárgyalnak megértem, mert sok-sok összefüggés van a dolgok között.
De az oroszok és a nyugatiak mit tudnak ennyit egymással beszélni egy olyan konfliktusról ami mindenki számára tök egyértelmű?
Biden: Figyi Putyin, ha háborúztok s***be lesztek qrva.
Putyin: Nem fogunk háborúzni, de Ukrajna nem lehet NATO-tag.
Biden: De komolyan mondom...
Putyin: Engem nem kell hülyének nézni, tudom mire megy ki a játék...
Jó ez egy egyszerű példa volt, de aki járatos a politikatudományban az leírhatná részletesen, hogy milyen formában zajlanak ilyen tárgyalások, ahol két egymás nyelvét qrvára nem beszélő vezető órákon át diskurál és tanácskozik... havi több alkalommal.
Putyin sem tolakodik a seregével, kiöregedett már úgy néz ki.
Az ukránoknak meg addig kéne tolni láda szám a csúzlikat, gyógyszereket, felszereléseket míg lehet, mert már lőnének szívük szerint, kis kukacok azok :D
A bárány belebújt a tigrisbőrbe. Nagyokat bégetve sétálgatott a szép zöld mezőn, ám amikor megpillantotta a farkast, futásnak eredt.
A bárány megfeledkezett róla, hogy tigrisbőrbe öltözött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!