Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Nyugat az Oroszország...

Felkelhetetle kérdése:

A Nyugat az Oroszország elleni szankciókkal csak blöfföl?

Figyelt kérdés

Szerintem ha ténylegesen meglépnék, ezeket a drasztikus szankciókat, a Nyugat legalább annyit árt magának mint Oroszországnak. Úgy csinálnak a Nyugati országok mintha szívességet tennének Oroszországnak azzal, hogy velük bizniszelnek, holott ők legalább annyira jól járnak, mint az oroszok, sőt még jobban is, hiszen Oroszországnak több opciója is van a gázeladásra, míg Európa reális keretek között csak Oroszországtól tudd gázt venni (jó tudom ott van az amerikai 5-szörös áron tudom)

Ti mit gondoltok erről a kérdésről?

2022. febr. 22. 15:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Az a gond egy egy aprócska részletet elfelejtetek:

Putyin nem jóléti államot épít, hanem birodalmat.

Ezzel a szankciós politikával a Nyugat még nem ért el semmit sem, nem csak Oroszország esetében, hanem más országokkal sem, akik nem hódoltak be a ,,demokráciának".

2022. febr. 22. 19:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Egy birodalomnak kell hogy legyen gazdasági alapja is...
2022. febr. 23. 05:50
 13/13 MDaniel98 ***** válasza:
Én nem hiszem, hogy csak blöffölnének.
2022. febr. 23. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!