A Nyugat az Oroszország elleni szankciókkal csak blöfföl?
Szerintem ha ténylegesen meglépnék, ezeket a drasztikus szankciókat, a Nyugat legalább annyit árt magának mint Oroszországnak. Úgy csinálnak a Nyugati országok mintha szívességet tennének Oroszországnak azzal, hogy velük bizniszelnek, holott ők legalább annyira jól járnak, mint az oroszok, sőt még jobban is, hiszen Oroszországnak több opciója is van a gázeladásra, míg Európa reális keretek között csak Oroszországtól tudd gázt venni (jó tudom ott van az amerikai 5-szörös áron tudom)
Ti mit gondoltok erről a kérdésről?
Amikor anno Irán ellen szankcióztak, azt is megéreztük.Pedig sokkal jelentéktelenebb, kisebb ország.
Igen, megérezné a nyugat is a szankciókat.
Viszont, mindig van kiskapu.
Kereskedelem terén, ez a 3. ország.
A világon minden ország többé kevésbé rá van szorulva többiekre. Még azok is, akik látványos elzárkózós politikát visznek. Az önellátás csak fikció.
Ugyanakkor az mégsem tűrhető, hogy egy ország a birodalmi törekvései miatt csak úgy annektálja más országok területeit. Vannak történelmi tapasztalataink, hogy az hova vezet. Lásd. pl. a Szudétavidék esetét.
Én azt gondolom, hogy látványosan nem értesz ehhez a témához.
Kinek adja el Oroszország a gázt, ha nem Európának, amikor a csővezeték mind Európába megy?
(Egy vezetek van Kínába, töredéke a kapacitása, az európai irányúaknak.)
Azért Kínában egy hét alatt kulcsrakészre felhúznak egy kórházat, ha nagyon szükséges.
Szerintem egy gázvezeték sem tartana túl sokáig. Pláne hogy arrafelé nem kell kerülni egy vak béka populáció miatt sem. Az evolúció kihalásra ítéli ami útban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!