Egyetértesz, hogy a világnak női ezetők kellenek, másképp nem éljük túl? A nők nem gondolkodnak háborúban.
20:
Legyen elég annyi, hogy igazi nagybaba vagyok már ☺️
Mária Terézia szinte állandóan háborúzott, I. Erzsébet szintén, Katalin cárnőről nem is beszélve, az egy urban legend, amit a kérdéshez kifejtenek, az ambiciózus nők házastársként is nem egy maguknál pipogyább férjet tüzeltek már fel.
Sőt, merem állítani a nők roppant kegyetlenek rudnak lenni, ráadásul sokkal kevésbé képesek a kompromisszumra, amit a fejükbe vesznek, azt megszerzik maguknak irgalmatlanul, nézd csak meg a rengeteg válást, amelyeknek 90%-át nők kezdeményezik, ez statisztika és többnyire kiforgatják az exüket mindenéből, viszik a gyereket, a lakást, kibulizzák a tartásdíjat, például az USA-ban gyerek nélkül is jár.
Isten ments a női vezetőktől.
Az is bebizinyosodna szerintem, hogy az érdeklődési területük sokkal szűkebb, mint a férfiaknak, egy csomó szakmára rá sem szagolnak, például a gépipari szakmákhoz fingjuk sincs, mert ugye lakatos, esztergályos, autószerelő, villanyszerelő, víz-gázszereló, kőműves, bányász, meg a fene tudja milyen szakmákban lámpással kell nőket keresni, vagyis egy csomó mindenhez nem értenek, a kétkezi szakmákhoz különösen.
Barkácsolni is inkább férfiak szoktak, ami bizonyítja a szélesebb érdeklődési kört és még a közös érdeklődési körökben is a férfiak magasabbra jutnak, mert amihez hozzákezdenek, azt nagyobb kompetenciával végzik, ugyanis a nők kevésbé kitartóak a tevékenségeikben és többnyire kevésbé motiváltak, elkötelezettek.
Erre számtalan példa van.
Sokkal kevésbé képesek logikusan gondolkodni, nézd meg a sakkozókat, a Polgár lányok kivételével, akik küönleges zsenik, egészen kevés azon nők száma, akik magasra jutnak a logikus képességek megszerzésében, rendőrnyomozó sem sok van éppen ezért köreikben.
Traktoros, vagy kamionsofőr sem sok van, de a pilóták között is inkább férfi a kapitány, illetve ha már kapitányról beszélek, a hajózás is egy olyan szakma, ahol semelyik munkakörben nem lehet nőket megtalálni, max ha egy vizibicikliről van szó.
Nyilván itt felsoroltam egy csomó olyan tevékenységet, amit fizikailag nem képesek végezni, modjuk a kétkezes kalapácsot, a samut meg sem tudnák emelni,meg aztán az ápolt, lakkozott centis körmeikkel amúgy is bajos lenne bármilyen szerszámot megmarkolni, de ezen kívül is van egy csomó olyan tevékenység, amelyet érdeklődés hiányában kerülnek el messzire, így aztán nem is ismerik a világot, sejtelmük sincs a legtöbbnek, hogy a férjük mit is csinál, amikor elmegy kenyeret keresni, mert még csak halvány fogalmaik sincsenek, mi történik a világban.
25:
Tárgyilagos, korrekt összefoglaló. Engem meggyőzött!
23-as: A szexmisszió: egy férfi találta ki a sztorit, tehát nem releváns.
25-ös: Ha te férfi vagy, akkor önmagad cáfolod a férfiak "logikusabb gondolkodásáról". Ugyanis az, hogy ki milyen szakmát választ, az inkább társadalmi meghatározottságú és nem azért van, mert nem "akarnak" lakatosok lenni a nők . Nade a férfiak meg miért nem akarnak szociális területen dolgozni?!. Amugy egy sokkal jobb példa a programozó szakma: kezdetben női szakma volt, majd férfiak kerültek túlsúlyba és most újra drasztikusan emelkedik a nők száma. Ez azt bizonyítja, hogy a nők épp úgy megállják a helyüket mindenhol, mint a férfiak, ott is , ahol gondolkodni kell. Történelmi példáid is eléggé szegényesek, de megpróbáltad legalább. Sajnálom, hogy te nem tapasztalhattad meg azt, hogy a nők sokkal inkább kompromisszum képesek, mint a férfiak . Én úgy tapasztaltam: ők azok, a nők, akik képesek másokban is gondolkodni, nemcsak önérdekben. Nade itt van egy mai remek példa sajnálatos módon: az agresszor férfire..Abban a kormányban sosem voltak nők, abban az országban nem nagyon voltak női szereplők a vezetésben. Meg is látszik... nézz körül a világban, de ezúttal a 21. századra fókuszálva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!