Egyetértesz, hogy a világnak női ezetők kellenek, másképp nem éljük túl? A nők nem gondolkodnak háborúban.
Tolmácsot szeretnék kérni.
Nyilván a férfiak által odatolt , de irányított , nők nem megoldás, nem rájuk gondoltam. Egyszerűen annyi, hogy a nők a probléma megoldás
során sokkal jobban szeretik a win-win helyzeteket, mint a férfiak, akik "nyerni" akarnak.
#14 Korábban tényleg így volt, de ez ma már nem igaz.
Csak keveredik a két fogalom. A "maszkulin jelleg" egybemosódik azzal ha valaki rámenős, agilis, vállalkozó szellemű, határozott - ami tényleg kell egy sikeres, jó vezetőnek. de a nők között is vannak nagyon sokan ilyenek akkor is ha amúgy egyáltalán nem maszkulin jellegűen, nagyon is családcentrikusak stb.
Abban igazad van, hogy a nők közül azok lesznek sikeres vezetők akik tényleg azok is akarnak lenni és ennek megfelelően viselkednek. de a férfiak közül is csak az ilyeneknek sikerül, a többinek nem.
lol.
magad nevében beszélj, én nő vagyok és ha politikus lennék akkor is ugyanilyen agresszív állat lennék és simán gondolkodnék háborúban. Search and destroy!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!