Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Egyetértesz, hogy a világnak...

Egyetértesz, hogy a világnak női ezetők kellenek, másképp nem éljük túl? A nők nem gondolkodnak háborúban.

Figyelt kérdés

2022. febr. 16. 22:26
1 2 3
 11/27 Valentino BROssi ***** válasza:
100%

Tolmácsot szeretnék kérni.

[link]

2022. febr. 17. 00:19
 12/27 A kérdező kommentje:

Nyilván a férfiak által odatolt , de irányított , nők nem megoldás, nem rájuk gondoltam. Egyszerűen annyi, hogy a nők a probléma megoldás

során sokkal jobban szeretik a win-win helyzeteket, mint a férfiak, akik "nyerni" akarnak.

2022. febr. 17. 08:55
 13/27 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Ez nem így működik, vannak olyan vezetők, akik tényleg nem gondolkodnának háborúban, ha hatalomra kerülnének, vannak viszont olyanok, akik az első adandó alkalommal háborúba vinnék az országukat, egyik vezető sem egyforma.
2022. febr. 17. 09:09
 14/27 anonim ***** válasza:
77%
Jelenlegi tendencia szerint csak azok a nők viszik sikerre, akik maszkulin jellemzőkkel bírnak, ergo ott vagyunk, ahol a part szakad.
2022. febr. 17. 09:22
 15/27 anonim ***** válasza:

#14 Korábban tényleg így volt, de ez ma már nem igaz.

Csak keveredik a két fogalom. A "maszkulin jelleg" egybemosódik azzal ha valaki rámenős, agilis, vállalkozó szellemű, határozott - ami tényleg kell egy sikeres, jó vezetőnek. de a nők között is vannak nagyon sokan ilyenek akkor is ha amúgy egyáltalán nem maszkulin jellegűen, nagyon is családcentrikusak stb.

Abban igazad van, hogy a nők közül azok lesznek sikeres vezetők akik tényleg azok is akarnak lenni és ennek megfelelően viselkednek. de a férfiak közül is csak az ilyeneknek sikerül, a többinek nem.

2022. febr. 17. 09:51
 16/27 anonim ***** válasza:
80%
Inkább ne. Magyarországon egyetlen egy olyan női politikus nincsen, aki alkalmas lenne az ország irányítására. Novák Katalin csak egy báb, de ő legalább nem fog sok vizet zavarni. Az ellenzék körében meg olyan női politikusok vannak, akik Magyarország megbüntetéséért lobbiznak Brüsszelben. Ezt meg sokkal agilisabban teszik, mint a férfi politikusok.
2022. febr. 17. 13:26
 17/27 anonim ***** válasza:
64%
Nem értek egyet.
2022. febr. 18. 07:22
 18/27 anonim ***** válasza:
26%

lol.

magad nevében beszélj, én nő vagyok és ha politikus lennék akkor is ugyanilyen agresszív állat lennék és simán gondolkodnék háborúban. Search and destroy!

2022. febr. 19. 00:49
 19/27 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom, én szeretem a háborúkat, szóval nekem a militarista vezetők szimpik
2022. febr. 19. 02:24
 20/27 A kérdező kommentje:
18-as hány éves vagy? 18? Vagy még annyi sem?
2022. febr. 19. 18:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!