Elon Musk támogatása elhozhatja az AFD győzelmét Németországban?
Németországban van elég Elon Musk rajongó ehhez? Mert végre megválaszthatnák már őket azért, hogy rendet tegyenek abba az országba a bevándorlóknak legalább egy részét vissza kellene Ázsiába hurcolni, a bűnözők nagy részét kellene kiszűrni. Mert nekem sincs közöm az USA-hoz, de én is rajongó vagyok és ha Musk 2026-ban támogatna egy pártot Magyarországon mondván, hogy ők az ország reménységei akkor lehet meg gondolnám, hogy rájuk szavazok kivéve ha azt egy DK, MSZP-t támogatna. De mint tudjuk őket úgysem fogja. Jelenleg én sem tudom kire szavazok mert a másik három EU parlamenti pártnak és még egy kisebb pártnak is vannak olyan dolgai amivel egyet értek, de vannak ellenszenveim is velük kapcsolatban. 3 éve még fix összefogás szavazó voltam.
Fidesz túl hosszú ideje kormányoz és egyre többet lop, meg eleve az amit Lázár, Rogán, Menczer művelnek de legalább nem szolgál ki minket az EPP rémuralmának, Tiszában maga Péter nem szimpatikus de talán elhozhatja a rendszerváltást ami talán minimálisan jobb lesz mint a mostani, már ha elkezdi fejleszteni a közlekedést, egészségügyet és teremt új munkahelyeket mindenhol nekem az is elég ha nem lesz belőle Gyurcsány 2.0 mert Medgyessy óta senki nem tartott be semmi ígéretet Bajnai kivétel lett volna de egy év kevés volt. MH túl fasisztának tűnik, de talán ők is magyar érdekeket szolgálnának már ha valóban nem fasiszták. Az MKKP sok dologban jobban gondolkodik mint a többi párt hosszú lenne leírni miért szeretem ezt a pártot remélem parlamentbe bejut, a Momentum pedig az elfogadásra törekszik, de az ultraliberális migráció támogató politikájuk miatt őket kizártam már.
Az AFD egy fiatal párt.Az FPÖ Ausztriában jóval tapasztaltabb, régebb óta a köztudatban van.
Németországban nagyon erős a médiacenzúra, illetve a liberális agymosás, már ovis kortól kezdve.Az elitnek (SPD,CDU) pedig erős a beágyazottsága, ahogy a nálunk a Fidesznek.
Ha Musk meg is támogatja pénzzel az ADF-t, kizárt,hogy a mostani választást megnyerje.
Az AFD-nek nincs médiafelülete , nem tudja hallatni a hangját.
AFD csak a keleti blokkban népszerű.
Nem valószínű hogy nyernek, és ez nem is baj maradjunk annyiban.
Szélsőjobboldali, leszbikus az elnöke aki egy bevándorlónak él nyitott kapcsolatba, oroszbarát...enyhén skizofrén pártnak tűnik ezek alapján.
Musk azért hypeolja mert ez a párt kilépne az EUból, és valamiért mintha az amcsik a saját szövetségesiket akarnák gyengíteni az utóbbi időben.
4#
A keleti részben inkább németek laknak, nem lepapírozott migránsok.
Kevésbé fogékonyak a liberális propagandára, mint az NSZK területen élők.
Illetve, látják,hogy a migráció mit művelt az NSZK területekkel.Ott a rossz példa előttük.
#7 A migráció valós probléma, ettől még valószínűnek tartom hogy a németek többsége nem fog szélsőjobbra szavazni. Nyilván nem náci az AFD, de a 2.VH k*rva nagy traumát okozott az országnak, érzékenyebben állnak ehhez.
Egyébként lehetne egy olyan pártot is előkaparni ami nem egy EU szkeptikus meg oroszbarát barmokból álló, féleszű amcsi milliárdos által hypeolt gittegylet ÉS nem engedi be a terrorista csürhét korlátlanul.
Nem értem hogy ez miért nem opció.
"Németországban nagyon erős a médiacenzúra"
Jah, olyan erős, hogy semennyire.
"A keleti részben inkább németek laknak, nem lepapírozott migránsok."
Nem, nem ebben van különbség, mert nyugaton is németek laknak.
A különbség a fizu, oktatás, életkörülmények. Keleten sokkal alacsonyabb, míg nyugaton magasabb.
A keleti proli blokkot meggyőzték az AfD-sek, hogy a migránsok miatt alacsonyabb a bérük, miközben a migránsok előtt is kevesebbet kerestek.
"Egyébként lehetne egy olyan pártot is előkaparni ami nem egy EU szkeptikus meg oroszbarát barmokból álló, féleszű amcsi milliárdos által hypeolt gittegylet ÉS nem engedi be a terrorista csürhét korlátlanul.
Nem értem hogy ez miért nem opció."
Azért, mert ez egy oximoron.
Az EU elsősorban az EPP(CDU) és az S&D(SPD) játszótere, nem csak a nagyobb szervezeti egységekben, mint EB, EP, hanem a háttérszervezetekben is.
Másoknak nem osztanak ott lapot.Ugyanazokat az elveket képviselik, amik a problémákat okozták és nem hajlandóak belátni vagy változtatni.
Az euroszkepticizmus nem feltétlen az egységes Európa gondolata ellen irányul, hanem a jelenlegi EU-s elit ellen.
Kevés az eszköz ellenük.
Sőt az euroszkepticizmus általában migrációellenességet is jelent, mivel az EU alapvetően bevándorlóbarát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!