Mekkora az esély az orosz-ukrán háború kitörésére?
Szerintem már kitört.
Záhonyban élek és imént voltam kint rágyújtani amikor robbanásszerű hangokat hallottam keleti irányból.
Mondjuk lehet, hogy inkább a cigarettával volt baj amit most szokatlan módon nem trafikból vettem hanem kaptam egy olasz ismerőstől.
Igény az volna rá? Emberek.... halljátok magatokat? Apám lengyel volt, anyám magyar, dédanyám orosz volt magyar ágról, és lengyel nagyapám litvániai lengyel volt és még élnek ott is rokonaim mármint Litvániában.
Bele gondoltatok abba, hogy Putyin ezzel az indokkal, hogy a háborút indíthat Ukránok ellen, akkor vérszemet kap mint annó Hitler Anschluss és Csehszlovákia elfoglalása után és mondjuk Kalinyingrádra hivatkozva majd megszállja a 3 balti államot, aztán kijelenti, hogy megszállja a V4-eket, meg Romániát és Bulgáriát, illetve Szerbiát?
Én most jelenleg lengyel-magyar állampolgárként Wroclawban élek és nem akarok háborúzni, bár amennyire rossz a látásom, meg a szívem már 30 évesen nem fognak besorozoztatni, de unokaöcsémet se szeretném fronton látni pár év múlva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!