Kinek a nevéhez köthető a történelem legnagyobb népirtása?
Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 14:21
1/50 A kérdező kommentje:
Az érdekelne, az átlagember kit tart a történelem legnagyobb mészárosának.
2010. szept. 10. 14:22
2/50 anonim válasza:
volt sok.
-Holodomor, többmillió ukrán halott 1 év alatt
-Holocaust
-Kurd népírtás
-Örmény-Azeri konfliktus
-Sztálin féle áttelepítések, népcsoportok üldözése
-Pol Pot
-Mao
-Indiánok üldözése, öldöklése
és még van pár...
3/50 A kérdező kommentje:
Én is tudom hogy van sok. De ha egyet kellene megjelölnöd melyiket tennéd?
2010. szept. 10. 14:29
5/50 anonim válasza:
Hitler mert ő egy új VILÁGOT akart teremteni a népirtásával
7/50 anonim válasza:
Mao bizony nem tudta volna az ujjain megszámolni a halottakat még milliós nagyságrendben se.
8/50 anonim válasza:
A keresztény egyház nevéhez. Igaz, nem kimondott népirtás, csupán azok eltüntetése, akik nem az ő vallásukat tartják az igazinak.
Pár száz év alatt több 100 millió áldozatot követeltek a vallási háborúk, indiánok írtása, boszorkányüldözések, pogány égetések stb...
Csak a boszorkány áldozatokat 40 milliónak saccolják, de a legkisebb felmérés szerint is 30 millió csak a boszorkány néven megölt emberek száma !!!
9/50 anonim válasza:
nem egyértelmű a kérdés: a legtöbb hallottat számláló népirtásra vagy a legszörnyűbbre vagy kíváncsi?
10/50 anonim válasza:
Mao vagy Sztálin, de szerintem Kim-ék sem szégyenkezhetnek.
14:44
Hülye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!