Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért érkeznek a munkahelyemre...

Miért érkeznek a munkahelyemre olyan ládák is, amelyeken Free Palestina- Say no to zionism matrica van, ki és hol ragasztja rájuk?

Figyelt kérdés

Természetesen tudom, mi van mögötte. De akkor is kíváncsivá tesz, akárhányszor meglátom.

Amúgy raktáros vagyok, naponta többszáz doboz érkezik.

Ezek fekete műanyag ládák kb 10x10-es matricával.

2022. jan. 31. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Maga H. teszi oda őket,bizony.
2022. jan. 31. 22:17
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Fényképezd le, és linkeld ide, hadd lássuk.
2022. jan. 31. 22:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Németországban és Franciaországban a nagy csomagszállítós és postai depókban rengeteg muszlim dolgozik. A németeknél főleg a törökök, a franciáknál az afrikai (arab és fekete) bevándorlók. Ha visszaköveted a csomag útvonalát a regisztrációs száma alapján, nagyjából ki lehet szűrni azt a 3-4 depót, ahol megfordult, mielőtt Magyarországra hozták.
2022. jan. 31. 22:27
 4/7 A kérdező kommentje:
2! Nem lehet fényképezni.
2022. jan. 31. 22:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is arra tippelnék, hogy valamelyik származási helyén ragasztotta rá egy politikai nézeteit hirdetni kívánó muszlim.
2022. febr. 1. 07:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy saját nézetet hirdet. Hallottam pár embertől, hogy palesztin szervezetek zsarolják Európában a bevándoroltakat, hogy politikai megnyilvánulásokat tegyenek.
2022. febr. 1. 10:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Minket is megkörnyékeztek itt Párizsban, hogy menjünk el valami Izraelt bojkottálni akaró tüntetésre, még pénzt is ajánlottak. A férjem kereken elküldte őket a búsba.
2022. febr. 1. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!