Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Akik azt gondolják, hogy...

Akik azt gondolják, hogy Putyin nekünk adná Kárpátalját mit szívtak?

Figyelt kérdés
Komolyan elhiszitek, hogy nekünk adná Kárpátalját, ha elfoglalná Ukrajnát? Már rég ukrán többség van Kárpátalján...
2022. jan. 27. 08:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
17%

Ez annyira irreleváns, a II. világháborúban mi támadtunk az oroszokra, most meg melletünk állnánk, az ellenségem ellensége a barátom elv alapján.

Természetesen azonnal elfogadná Putyin, hogy Kárpátalját annektáljuk, neki az semmibe sem kerül és az kifejezetten jó lenne a számára, ha nem csak őket abajgatná a nemzetközi diplomácia és ugye a NATO-ban is lenne meglepetés, esetleg egy kis zavar is, pláne, ha a lengyelek sem volnának restek, mert bolondok lennének kihagyni a ziccert.

Már csak az kellene, hogy a ruszkik meginduljanak, jó hír, hogy közös hadgyakorlatot csinálnak a kínaiakkal jelenleg, azok is utálják, hogy az USA keresztbe tesz folyton nekik, szóval lassan

Elhangzik a szó, zeng az induló...

2022. jan. 27. 10:33
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
#20 Nem jó ez sehogy sem. Oroszország, bár jobb életszínvonalon él mint az ukrán nép, de mégis szenvednek. Ott sincs jó fizu, bár szerintem az egészségügyi ellátással valamivel jobb. Mondjuk az ukránt nem nehéz túlszárnyalni. Anyám, csak oda ne kerüljön be senki. Akik korona miatt bekerültek, sajnos azok szinte a 100%-a ott halt meg. Rájuk se néznek, a család ugye nem mehet be se semmi, hiszen infekciós osztály. Az orvosok, ha nem fizetsz, szóba sem állnak veled. Tudom, a fogalom Magyarországon is létezik, de ha Ukrajnában nem adsz zsét, mehetsz a πcsába. Az orvosok java pénzen tanul ki, ahogy nagyon sok más szakember is. A suliban a pszichihológus pl. sosem tanulta a szakmáját, apuka megvette neki a diplomaták és ezzel még henceg is. Hát képzeld csak el, ha a te gyereked kerül egy ilyen "pszichológus" kezébe. A hivatalokban úgy beszélnék a emberrel, mint a kutyával, közönséges, lekezelő. 8, hogy ukrán vagy más nemzetiségű vagy. Ilyen a stílus, közönséges, bunkó nép az ukrán. Egymást is nagyon utalják. Főleg egy bizonyos réteg mindenkit, rettenetesen irigyek más népekre. Mondjuk a sajat elnökükre kellene, miatta sz@r a fizetés, oktatás, egészségügy, életszínvonal, nem más népek miatt. A kormány dönt, hogy mennyit ad a népnek. 200-300 euróból el lehet képzelni, hogy hogyan lehet megélni, annyi egy tanári fizetés. Nyugdíj? Valaki 40-50 eurót kap. Miről beszélünk? Szerencsétlen nép szenved. Valamilyen szinten meg is érdemlik, hisz semmit sem tesz a nagy ukrán nép ellene. Jaj és hát Oroszországban is sokban hasonló a szitu, de ugye az oroszoknál van bejövő pénz, pl. ott a gáz, ami stabil forrás. Ezeknek a szerencsétleneknek nincs semmilyük, külföldre járnak, hogy eltartartsák a családjukat, mert kb. gyógyszere nem elég, amit otthon kapnak. Maga Ukrajna pusztulásra van ítélve, bármelyik afrikai ország jobb helyzetű, de meglehet ám nézni az életszínvonal listát, hogy hol is szerepelnek. Egyszerűen kívülről belül rohad minden, csak idő kérdése és összeomlik.
2022. jan. 27. 10:50
 23/30 anonim ***** válasza:
#22 Olyan okos vagy. 🤣🤣 Szerinted ők annyira akarják? Megkérdezted? Hány embertől? Hol? Mely településeken?
2022. jan. 27. 10:55
 24/30 MDaniel98 ***** válasza:
Szerintem se adná oda, és ha mégis megakarná tenni, több mint valószínű, hogy erőteljes politikai nyomás helyeződne Magyarországra, hogy ne fogadja el.
2022. jan. 27. 11:35
 25/30 anonim ***** válasza:
38%

10:33: igazad van, majd mi megzavarnánk belülről a NATO-t... Na, akkor tényleg nem maradna semmi ebből az országból. A lengyelek pedig mindennél jobban utálják az oroszokat, majd pont ők állnának melléjük.

Komolyan, hol élsz te? Vagy a kérdezővel szólva: mit szívsz? Egyáltalán: mi a fenének vannak ilyen beteg elméjű, szerencsétlen, életképtelen, nagyszájú mihaszna lókötők a világban? Te egy görcs vagy a téridőben, egy szánalmas, félresikerült zavar, egy disszonancia a világ harmóniájában! Téged azonnal be kellene vetni Szíriában a hasakai börtön ostromához, golyófogónak, mert más értelme nincs a létezésednek.

Hú, de felidegesítettél.

2022. jan. 27. 12:54
 26/30 anonim ***** válasza:
27# " Te egy görcs vagy a téridőben, egy szánalmas, félresikerült zavar, egy disszonancia a világ harmóniájában! ":))) Milyen jól jellemezted:)
2022. jan. 27. 13:00
 27/30 anonim ***** válasza:
45%
Néhányan megint megmutatták itt, hogy miért is tartanak ott a “magyarock”, ahol. Szomorú😢
2022. jan. 27. 13:12
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

29

Én veled ellentétben magyarnak tartom magam és férfinak, nem valami anyámasszony katonájának, amilyen te vagy az írásaidból ítélve.

A te viselkedésed emlékeztet inkább a nyavalyásan szélsőséges liberális esztelenségre, így minden bizonnyal neked kellene hormonkezelésre járnod, nem nekem, meg aztán te kötődhetsz inkább a muzulmánokhoz, már az is erre mutat, hogy egyáltalán szóba hoztad.

Én az lmbtq abc minden tagját utálom és nem tűröm meg a környezetemben, de arra nagy ívben teszek, hogy mindenféle moslék emberek mit csinálnak, így hát te is kedved szerint pocskondiázhatod a magyarságot is akár, szerencsére nem az ilyen semmi embereken múlt és múlik a sorsunk.

2022. jan. 27. 16:07
 29/30 anonim ***** válasza:

16:07: te nem magyar vagy, és férfi sem, hanem csak egy hazaáruló ruszkibérenc. Sajnálom. Tökmindegy, hogyan próbálod annál a jelentéktelen duplanullánál többnek mutatni magad, akit a tükörben látsz. Majd ha letettél valamit az asztalra, kisfiam, akkor!... De addig marad a fotelhuszárkodás.

És megmondtam: ha olyan kemény vagy, irány harcolni az ISIS ellen. Ott most helyzet van. Ha már szóba hoztam.

2022. jan. 27. 16:23
 30/30 anonim ***** válasza:
36%

Imádom,amikor a beszari vénségek lökik az agyatlan baromságaikat.

Az már biztos, hogy szaporán dolgozott a moderátor, szerintem néhány magát magyarnak tartó embernek az agyát is átszitálhatná, akkor talán nem hintenék a tökkelütött baromságaikat, bár ha viccből tették, akkor meg lenne bpcsátva, de sajnos úgy tűnik, nem erről van szó.

A magyar területek visszaszerzésénél semmi sem lehet fontosabb és erre most esetleg nyílhat mód, feltéve, hogy nem elfajzott gyáva hitvány csőcselékké változott a népünk, akik nem mernek kiállni már semmiért, még szerencse, hogy őseinket nem ilyen fából faragták, mert emlékünk sem lenne már a kárpát medencében, de én hiszem azt, hogy él még a magyar nemzet és nem hagyja magát elsöpörni.

2022. jan. 27. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!