Akik azt gondolják, hogy Putyin nekünk adná Kárpátalját mit szívtak?
Ez annyira irreleváns, a II. világháborúban mi támadtunk az oroszokra, most meg melletünk állnánk, az ellenségem ellensége a barátom elv alapján.
Természetesen azonnal elfogadná Putyin, hogy Kárpátalját annektáljuk, neki az semmibe sem kerül és az kifejezetten jó lenne a számára, ha nem csak őket abajgatná a nemzetközi diplomácia és ugye a NATO-ban is lenne meglepetés, esetleg egy kis zavar is, pláne, ha a lengyelek sem volnának restek, mert bolondok lennének kihagyni a ziccert.
Már csak az kellene, hogy a ruszkik meginduljanak, jó hír, hogy közös hadgyakorlatot csinálnak a kínaiakkal jelenleg, azok is utálják, hogy az USA keresztbe tesz folyton nekik, szóval lassan
Elhangzik a szó, zeng az induló...
10:33: igazad van, majd mi megzavarnánk belülről a NATO-t... Na, akkor tényleg nem maradna semmi ebből az országból. A lengyelek pedig mindennél jobban utálják az oroszokat, majd pont ők állnának melléjük.
Komolyan, hol élsz te? Vagy a kérdezővel szólva: mit szívsz? Egyáltalán: mi a fenének vannak ilyen beteg elméjű, szerencsétlen, életképtelen, nagyszájú mihaszna lókötők a világban? Te egy görcs vagy a téridőben, egy szánalmas, félresikerült zavar, egy disszonancia a világ harmóniájában! Téged azonnal be kellene vetni Szíriában a hasakai börtön ostromához, golyófogónak, mert más értelme nincs a létezésednek.
Hú, de felidegesítettél.
29
Én veled ellentétben magyarnak tartom magam és férfinak, nem valami anyámasszony katonájának, amilyen te vagy az írásaidból ítélve.
A te viselkedésed emlékeztet inkább a nyavalyásan szélsőséges liberális esztelenségre, így minden bizonnyal neked kellene hormonkezelésre járnod, nem nekem, meg aztán te kötődhetsz inkább a muzulmánokhoz, már az is erre mutat, hogy egyáltalán szóba hoztad.
Én az lmbtq abc minden tagját utálom és nem tűröm meg a környezetemben, de arra nagy ívben teszek, hogy mindenféle moslék emberek mit csinálnak, így hát te is kedved szerint pocskondiázhatod a magyarságot is akár, szerencsére nem az ilyen semmi embereken múlt és múlik a sorsunk.
16:07: te nem magyar vagy, és férfi sem, hanem csak egy hazaáruló ruszkibérenc. Sajnálom. Tökmindegy, hogyan próbálod annál a jelentéktelen duplanullánál többnek mutatni magad, akit a tükörben látsz. Majd ha letettél valamit az asztalra, kisfiam, akkor!... De addig marad a fotelhuszárkodás.
És megmondtam: ha olyan kemény vagy, irány harcolni az ISIS ellen. Ott most helyzet van. Ha már szóba hoztam.
Imádom,amikor a beszari vénségek lökik az agyatlan baromságaikat.
Az már biztos, hogy szaporán dolgozott a moderátor, szerintem néhány magát magyarnak tartó embernek az agyát is átszitálhatná, akkor talán nem hintenék a tökkelütött baromságaikat, bár ha viccből tették, akkor meg lenne bpcsátva, de sajnos úgy tűnik, nem erről van szó.
A magyar területek visszaszerzésénél semmi sem lehet fontosabb és erre most esetleg nyílhat mód, feltéve, hogy nem elfajzott gyáva hitvány csőcselékké változott a népünk, akik nem mernek kiállni már semmiért, még szerencse, hogy őseinket nem ilyen fából faragták, mert emlékünk sem lenne már a kárpát medencében, de én hiszem azt, hogy él még a magyar nemzet és nem hagyja magát elsöpörni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!