Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Akik azt gondolják, hogy...

Akik azt gondolják, hogy Putyin nekünk adná Kárpátalját mit szívtak?

Figyelt kérdés
Komolyan elhiszitek, hogy nekünk adná Kárpátalját, ha elfoglalná Ukrajnát? Már rég ukrán többség van Kárpátalján...
2022. jan. 27. 08:27
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

9-es!

Szinte már nincs is magyar többségű ukrán település. Miről beszélsz? Ukrán kisebbségeket akarsz Magyarországon belül?

2022. jan. 27. 09:23
 12/30 anonim ***** válasza:
37%

Pedig van, Beregszász és a határmenti falvak ma is színmagyarok,meg beljebb is rengeteg magyar él.

Mi is elüldözhetjük a nacionalista huculokat, aki nem tud magyarul, az szedheti a sátorfáját, majd a megalakuló Nemzeti Számonkérő Szék a Toroczkay vezetésével rendbe teszi a dolgokat.

A ruszinokkal meg évszázadokon keresztül megvoltunk, lényegében nem is az ukránok vannak ott elszaporodva, hanem a ruszinok, az nem olyan nagy probléma, őket is nyírják, vágják a huculok, akárcsak minden más nemzetiséget.

2022. jan. 27. 09:47
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok magyar település van. Ott nőttem fel, úgyhogy nem beszélj h*lyeségeket. De tény és valót hogy egész Kárpátalja jól jönne, viszont bentebb rengeteg ukrán van, tisztán leválasztani nem tudom hogy lehetne, max, ha kipaterolnák az ukrán népet onnan. Olyat meg nem lehet.
2022. jan. 27. 09:52
 14/30 A kérdező kommentje:
Színmagyarok? Mint mondtam pár település maradt csak színmagyar. Az összes többi területen ukrán többség van már. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a színmagyar sem színmagyar, hiszen a romák aránya folyamatosan emelkedik Ukrajnában is. Erről hivatalos statisztikák vannak. 10-szer annyi ukrán él Kárpátalján, mint magyar.
2022. jan. 27. 09:53
 15/30 anonim ***** válasza:
Csak egy darabig...
2022. jan. 27. 10:02
 16/30 A kérdező kommentje:

16-os!

Ez csak szimplán szánalmas volt tőled. Érdemben nem tudsz válaszolni, ezért inkább személyeskedsz. Gratulálok, IQ level 99.

2022. jan. 27. 10:07
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

10;07

hagyd, a 10:05-ös Putyin kisdiákja, ezt tanulta, így nem várható el jobb intelligencia tőlül.

2022. jan. 27. 10:11
 18/30 anonim ***** válasza:
65%

Persze, az oroszok már csak ilyenek, híresek a jótékonyságukról.

45-ben is hogy visszaadták Kárpátalját... ja nem. Elcsatolták Csehszlovákiától egyenesen a Nagy Szovjet Birodalomhoz.

Hasonló szituban most is pontosan ugyanezt tennék. Csak egyes náci érzelmű turbómagyarok azt képzelik, Putyin a Messiás. Nem az. Csak egy nagyon haszontalan fiú.

2022. jan. 27. 10:21
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
08:51: Putyin nem hiszem, hogy aspergeres. A nárcisztikus szociopátia jobban leírná a jellemét. Az biztos, hogy gonosz, mint az ördög.
2022. jan. 27. 10:23
 20/30 A kérdező kommentje:

19-es!

Miből következtettél arra, hogy roma vagyok és szégyellem? Te jó ég, tényleg vannak nálad bajok a fejben, nem is kicsit. Nem vagyok roma, de ha roma lennék akkor sem szégyellném. Szerinted azért utálom a magyarokat, mert nem szeretném, hogy a már magyar kisebbségben élő Kárpátalját visszacsatolják hozzánk? Szánalmas vagy... :)

2022. jan. 27. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!