Ha egyes válaszolók szerint az oroszoknak minden joguk megvan ahhoz, hogy katonákat sorakoztassanak fel az ukrán határtól nem messze, akkor Ukrajnának miért nincs joga ahhoz, hogy eldöntse melyik katonai szövetséghez akar tartozni?
#16 Nem szoktam ilyesmit írni, de ez a kérdező sajnos gyengeelméjű. Szerintem nincs élete, nincs senkije, a gyűlöletben és az ostobaságban éli ki magát. Szerencsétlen alak, lerí róla.
#17 Igen, nekünk csak egy fórum, neked az életed, ami elkeserítő. Nagyon sajnálom, hogy így élsz. Az elején azt gondoltam, hogy csak a tudásod 0, de nyilvánvalóan valamilyen fogyatékkal rendelkezel. Együttérzésem, gondolom, hogy nem lehet egyszerű, főleg nem egyedül a világ ellen. Gondolom nincs munkád sem, segélyből éksz, az emberek észre sem vesznek. A másik véglet, weirdo vagy, a modern kor leprása. Továbbra is azt mondom, enged el ezt és kezeltesd a valós problémádat, de itt rostokolj és beszélj nagyobbnál nagyobb ostobaságokat úgy, hogy még a lakóházadat sem hagytad el soha, nemhogy ukránt láttál volna az életben. És innentől kezdve ugye egyértelmű, hogy kit tudsz, a nagy semmit. Csak a magad életét keseríted meg (ha van még lentebb), hogyha tovább folytatod ezt a szerencsétkenkedést. Minden jót kívánok neked, remélem rendeződik az életed.
21-es!
Wow. Én gyűlölködök? Pont azt mondom, hogy Ukrajnának és az összes többi országnak szabadon kellene élniük... Itt te vagy az egyetlen, aki folyamatosan gyűlölködik és Putyint élteti. Mindennek lehordod az ukránokat. Én senkit sem hordtam le ebben a beszélgetésben.
Mellékesen, ha már belekezdtél az elemzésembe, te egy mélyen fasiszta, ostoba oroszbarát vagy, akit senki sem vesz komolyan. Nagyapád biztosan büszke rád, amiért így viszonyulsz az oroszokhoz.
#22 Engedd el. Komolyan, mit akarsz, bekerülni egy "jó helyre" (diliházra célom)?
Az, hogy a saját országomban kit/mit szeretek és miért, avagy pont az ellenkezője, az nem rád tartozik. Meg mindig semmi közöd hozzá. Ezt komolyan le kell írnom? 😂 Foglalkozz a saját hazáddal, még mindig. Komolyan, papagáj lettem. Hányszor kell ugyanazt leírni? Értelmezési problémáid is vannak? Figyelj, én tényleg őszintén sajnálom a helyzetedet, de attól még nem lesz jogod itt pattogni mindenféle tapasztalat nélkül, mindenféle tudás nélkül. Én nem vagyok orosz parti, de a szüleim korosztálya nagyon reméli, hogy oroszok lesznek újra. Gondolom ők is csak beképzelik, hogy akkor jó volt nekik, az nem is igaz. 🤣 Gondolom ezt is jobban tudod, anélkül, hogy 1 napot lehúztál volna a Szovjetunióban. Komolyan, egyszerűen röhejes vagy. Légyszíves, kezeltesd magad. További szép napot kívánok. U.i. tudod valakinek munkája is van, úgyhogy se időm, se kedvem ismételgetni, hogy 1+1=2. Úgysem fogod fel. 🤷🏻♂️
До свидания!
#22 hagyd már abba!
Nem éltette Putyint egy szavával sem, éppen azt próbálta neked többször elmagyarázni, hogy TE nem vagy tisztában az ottani helyzettel, az ott élőkkel és TE nem érted, hogy amit feltételezel az egyszerűen butaság.
TE gyűlölködtél azzal ahogy VELE beszéltél, azért szóltam rád én is mert felháborított a kioktató stílusod, modortalanságod és ostobaságod.
Erre most megfejeled a sértegetéseidet újabbakkal.
Igazan van a 21-esnek, te tényleg nem vagy normális.
23-as!
Ugyanannyi jogom van kifejteni a véleményem a témáról, mint neked. Én arról nem tehetek, hogy nem tudsz érdemben válaszolni/reagálni és belekezdesz személyeskedésbe, de ez már a te szegénységi bizonyítványod.
24-es!
Kioktató stílus? Lehet, de az tény, hogy nem függetlenként figyeled a beszélgetésünket. Ő ugyanúgy személyeskedik, sokkal lekezelőbb stílusban. Az nem probléma? Nyilván nem... Az meg már mellékes, hogy ezen az oldalon folyamatosan Putyint élteti, szóval az sem igaz, amit írtál. Na de mindegy. :)
Kérdező, undorító a viselkedésed, de baromira. Ráadásul napi szinten ugyanazokat a kérdéseket írogatod ki folyamatosan és mindig csak vitát akarsz provokálni velük. Ezek alapján elég szomorú életed lehet, ha napi szinten többször is csak ugyanazokat a kérdéseket írogatod ki. Ráadásul vitázni se tudsz, csak sértegetsz mindenkit, úgy hogy közben meg fogalmad sincsen a realitásról. Úgyhogy szerintem hagyd abba, mert magadról állítasz ki csak szegénységi bizonyítványt. Az meg külön tetszik, hogy az olyan kommenteket szimplán figyelmen kívül hagyod, amikre nem tudsz visszanyögni semmit, mert az érveik ellen semmit se tudsz felhozni.
12-es válaszoló voltam.
26-os!
Két kérdést írtam ki a témával kapcsolatban, a többi kérdés nem tőlem van. (Gondolom nehéz elhinni, hogy sokan inkább velem értenek egyet).
Nyilván én kezdtem a sértegetést, még véletlenül sem a közel 0%-ban hasznos válaszokat adó illető, aki mindjárt az elején kijelentette, hogy az ukrán nép nem is létezik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!