Ha te választhatnál hova tartoznál?
Én USA párti vagyok, EUt viszont nem kedvelem.
Nem vagyok liberális, de Biden sokkal emberibb mint a két rezsim ott keleten, mondhattok Joe-ra ezt azt, de meg lehet nézni, hogy melyik országban boldogabbak az emberek, és nem csak felveszik a mosolyt az arcukra, miközben az álarc alatt szomorú az arc
11:32
Nem? 😳
Akkor ez mi? Ezt írtátok:
“ pl. az Amazonnál, hogy stopperrel mérjék, mennyit pisilek s azt levonják a fizetésemből.”

Kérdező, minden rendben van a látásoddal?
Vagy csak troll vagy?
Te írtad, hogy 11:17.
Nem írtam olyanról, hogy amazon.
Vedd fel a szemüveged, ha nem vagy troll.
Üdv: Columbo
Az 5-ös válaszolót nézd már meg! 11:17 A hosszabb üzi végén , ott az Amazon, lehet nem te írtad, akkor a kiscica vagy a télapó.
Szemüveget vegyél.

Még mindig nem érted.
A válaszaim végére mindig oda írom, hogy Columbo.
De te azt írod:
“Ezt írtátok”
Nézd csak meg, a 6-os válaszom 11:17-kor jelent meg. Columbo névvel zárva. De te továbbra is játszod a hülyét.
Gondolom troll vagy.
Üdv: Columbo

,,Szerintem pedig az EU a világ legjobb helye."
Hát pedig csak szopunk vele.

Hát pedig ezzel a coronaterroral nyugaton szépen ezt valósítgatják meg. Ez azon is meglátszik hogy éppen azok a politikai erők vannak legjobb viszonyban Kínával akik ezt a marhaságot erőltetik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!