Ha te választhatnál hova tartoznál?
Én USA párti vagyok, EUt viszont nem kedvelem.
Nem vagyok liberális, de Biden sokkal emberibb mint a két rezsim ott keleten, mondhattok Joe-ra ezt azt, de meg lehet nézni, hogy melyik országban boldogabbak az emberek, és nem csak felveszik a mosolyt az arcukra, miközben az álarc alatt szomorú az arc

Tehát egy rezsimmel is, aki csak úgy lezárja az eszélyes ellenfeleit el kell neki nézni, igaz? 😟

"Én USA párti vagyok, EUt viszont nem kedvelem."
Szerintem pedig az EU a világ legjobb helye. Rengeteg fizetett szabadság, szociális ellátás, ingyenes EÜ, ingyenes oktatás. Egyetemre járok, az USA-ban ezt nem tehettem volna meg. Jó a közbiztonság, töredéke a bűnözés és a gyilkosságok annak, ami amerikában van. El nem tudom képzelni az életemet pl. az Amazonnál, hogy stopperrel mérjék, mennyit pisilek s azt levonják a fizetésemből.

Az üzletben, politikában nincs barátság. Érdekek vannak.
Tehát egyikhez sem tartoznék, egyiknek sem “csicskulnék” be, egyik bérence sem lennék!
Mindent szigorúan jogilag, hatás és megvalósíthatósági vizsgálat szerint vizsgálva, eljárva, üzleti alapon tartanék fent.
Legyen szó Amerikáról vagy Oroszországról.
Üdv: Columbo

Jav.
Legyen szó Amerikáról, “nyugatról”, Oroszországról, Kínáról.
Mert ezek külön is tevékenykednek az érdekeik szerint.
Ezért nem ajánlatos párba állítani őket.
*11:17
Az Amazon, hogy jön ide? Európában is van Amazon részleg, ja és amerikát nem egy Bezos féle cégből kell megítélni.

Nem írtam semmit az Amazonról kérdező.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!