Putyin vissza akarja állítani a Szovjetunió határait vagy Amerika szemétkedik?
🇷🇺 Az oroszok nem véletlenül csatolták le magukról azokat az országokat..
🇷🇺 De a befolyását mindenképpen megakarja tartani felettük !
🇷🇺 Ez mindegyik nagyhatalmi országra/birodalomra igaz !
🇷🇺 Az ellensúly fenntartáshoz, mindenféle képen növelnie kell a befolyásoltságát a régiójában (volt szovjettagállamok felett)!
🇷🇺 NEM LESZ, NEM AKARJA VISSZAÁLLÍTANI A SZOVJETUNIÓT, AMIT SAJÁT MAGA BONTOTT FEL !
Engem személy szerint jobban aggaszt/bosszant, amit Oroszország csinál, mint a mi, jelenleg regnáló kormányunk és annak a vezetője. Még ilyen milicista/militarista barom népet, mint az Oroszok, nemigen káttam. Az USA hozzájuk képest szerény, visszafogott és pacifista. (Na ebbe nem kell nagyon belekötni, nem vagyok USA fan sem, az oroszokhoz képest gondolom így.)
Putyin a világon a leginkább kihaénnem "személy".
Egyrészt már az vérlázító, hogy egy tőlük - immáron - teljesen független országot bármilyen módon fenyegessen vagy megfélemlítsen csak azért, mert a NATO-hoz akar csatlakozni. Mintha azért fenyegetném én személy szerint durván a szomszédomat, és pattognék neki állandóan, mert olyan biztonságtechnikai cégre akarja bízni a háza felügyeletét/védelmét, ami nem egyezik az enyémmel... Másrészt azt a pofátlanságot állítani, hogy nem ők az agresszorok?! Ha tényleg, azt elég egyszerű bizonyítani: húzzatok a katonákkal onnan a büdös francba!
Az orosz néppel sem vagyok kibékülve, a vezetőjüktől meg egyenesen okádnom kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!