“ A chip jó lesz, mert ha elvész a gyerek megtalálják vele”
…. ….. ….. …… ……
Te …. eszednél vagy? Te becseppeznéd a gyereked? Én nem fogom ha majd lesz, akkor se, ha kötelező lesz, bár erre a világra ha ezek a kilátások értelme nincs, max akkor lakatlan sziget, ami nem lesz a pszichopata n/w0 irányítása alatt
Tudom, elvileg ha csak beszélsz, akkor is jön a reklám?
Van aki használ még Facebookot? 😅
Az hidegen hagy, hogy ki mit lát, de a chip rendszer nem tetszik.
A “Location Services” is állandóan be van kapcsolva pont most néztem, ez se zavar, a chip már igen, mert ez ilyen egyen cucc ami nem jön át, így az iskolai egyenruhákkal se értek egyet.
#20:26
“ Előbb utóbb pedig mindenki be lesz chippelve, jobb ha ebbe előbb beletörődsz.”
Te lehet be leszel chippezve, én 100% hogy nem.
Akkor se, ha se venni se eladni nem lehet majd nélküle.
Jelenések 13:16 Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek
17 És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma;
Ha nem ismerném ezt a próféciát akkor sem lennék mert nem vagyok 🐶. Saját döntés mindenkinek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!