Nem féltek hogy kitör az orosz-ukrán háború és berántja a környező országokat?
Figyelt kérdés
2022. jan. 19. 21:48
1/12 anonim válasza:
Nem,az amcsik meg a többiek is csak annyit mondtak az ukránoknak hogy "harcoljatok a végsőkig„ aztán leléptek és bejelentették hogy ők szrnak bele a dologba.
2/12 anonim válasza:
A környező országoknak mégis milyen érdeke fűződne ehhez? Ukrajnát a kutya se akarja megvédeni, nem fog senki háborút kirobbantani egy nagyhatalommal miatta. Ha egy NATO tagok akarnának megtámadni az oroszok, akkor sokkal nagyobb esély lenne rá, hogy a többi tagország is beugrik a háborúba, de Ukrajna nem érdekel kb senkit
3/12 anonim válasza:
Engem biztos nem, én nem fogok harcolni.
Megyek Kanadába akkor ha itt háború lesz, amúgyis ott születtem.
4/12 anonim válasza:
Szól majd a NATO, hogy Viktor ti lesztek az előre tolt ék ukrajna felszabadításánál. Mossátok le és tankoljátok meg a leopárdokat.
5/12 anonim válasza:
3-as-tól kérdezem. Márky-Zay Petya te vagy az? Kirakott Feri a csapatból? :D
6/12 anonim válasza:
Azt az ellenzéki politikust is úgy ették meg, hogy nem tudunk róla semmit.
Az EU max nem tapsolja meg őket az euróvizós dalfesztiválon, mint hatalmas revans. Ez illik hozzájuk.
8/12 anonim válasza:
Max. még Moldovát is elviszi Putyin. Alakul az új Szovjetunió.
9/12 anonim válasza:
Ha valaki nekem megemlíti Ukrajnát, akkor az első gondolatom vele kapcsolatban a bűnözés, a második a szép nők, a harmadik a kenyér sóval.
Ha lesz is háború, ezt majd Kijev és Moszkva egymás között elintézik, az EU-nak meg jut egy újabb menekülthullám.
10/12 MDaniel98 válasza:
Nem, én nem félek ettől, ugyanis kis esélyt látok a háborúra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!