Ausztria helyzet . ?
Ott tènyleg csak élemiszert lehet venni vagy alapvető cuccot?
Elvileg ha valaki vesz élelmiszert meg venne egy asztalt tök mind1 azt nem engedik kifizetni, tehát cipőboltba se lehet menni…
Miért?
A könyvelő tudja, hogy ki volt oltott vagy nem?
5 év múlva meg biometrikus szenzoros rendszer lesz majd a vásárlásoknál?
Vizet amúgy nem iszom alkoholt.
Te ittál? 😅
Amúgy olvass utána, én nemrég hallottam hogy oltatlan nem vásárolhat csak úgy sógoréknál, csak alapvető cuccokat…
Xd. Mert a “pínztáros” nem engedi kifizetni, miért? Ezért kérdezem,ironikusan, hogy a könyvelő és a rendszer össze van kötve az ottani rendszerrel vagy mi?
Urban legendeket benyaltál?
Siman vásárolhatsz!
Nrm a boltosokat ellenőrizheti a hatósag hanem a vasarlókat. Egyetlen penztaroy sem ker oltási bizonyítvanyt.
Azért kérdeztem, úgy hogy ott tényleg…
Amúgy Tiltok-on 1 hete volt kb egy 50-60-as hapsi most meg egy huszonéves lány mindketten ott knt vannak, a kommentelők meg is erősítették.
Na jó... komolytalan vagy...
Tájekozódj akkor kamu videókból...😂😂😂
Eddig egyetlen boltban tapasztaltam, hogy a bejáratnál kérték az app-ot. De ez még Karácsony előtt volt. Mango, Mhilferstr.
Sehol máshol.
A boltosoknak nem kell ellenőrizni, egyéni felelősség van!
Ha rendőri/hatósági ellenőrzés jön, ők kérhetik a boltban lévő emberektől az oltásit. És az egyéneket büntetik, nem a boltot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!