Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért nem látom az HBO migráns...

Miért nem látom az HBO migráns simogató riport alatt, a háborgó liberális kommenteket?

Figyelt kérdés

Illetve miért nem nyilvános a Dislikeok aránya?

[link]

2021. dec. 7. 12:29
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
20/ Mit változtat azon hogy 2 éves? a probléma nem szóbanforgó manapság is?
2021. dec. 7. 16:19
 22/34 A kérdező kommentje:

[link]

(france 24) 3 nappal ezelötti, most az lesz a bajod hogy 20 ember véleménye releváns? :)

2021. dec. 7. 16:21
 23/34 anonim ***** válasza:
90%

#21-22

Most képes voltál keresni valami frissebbet?

Jól vagy?

Nálam ezek most nem igazán ütiuk át az ingerküszöböt.

Az már inkább, hogy az Orbán kormány Igazságügyi Minisztériuma a korrupció fellegvára.

Meg hogy egy kenőpénz elfogadásával vádolt államtitkár dolga, hogy eldöntse, ki ellen vessék be a Pegasus szoftvert.

Ez igen! Hajrá Orbán! Magyar seggbe magyar lóf.szt.

2021. dec. 7. 16:27
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

K"izárásos alapon, nem a migrációban látja az EU jővőjét dióhéjban."

És ezt csak szavakban vagy cselekvésben is ez jellemzi Orbán politikáját?

"Ne azt figyeljék mit mondok, hanem hogy mit csinálok?"

Tudod ki mondta ezt?

2021. dec. 7. 16:57
 25/34 anonim ***** válasza:

Hol írja hogy liberális?

Vagy te most pontosan mit akarsz ezzel bebizonyítani?

Azt hogy mindenki utálja a migránsokat?

2021. dec. 7. 17:19
 26/34 anonim ***** válasza:
Igazából én itt a gyakorin több migráns-párti kommentet látok, mint ott a videó alatt (a több ezer komment közül)
2021. dec. 7. 17:31
 27/34 A kérdező kommentje:

26/Igen sokan vannak, hatni nem lehet rájuk.Ha mást gondolsz mint ők egyből fideszeznek, pedig MH szimpatizáns vagyok alapvetően :)

Másrészt a jobb illetve bal oldali migráció kezelésre szerettem volna őket rávezetni. De úgy látszik nem képesek ezt lenyelni hogy szinte minden baloldali orgánum kommentszekciója arról szól hogy Orbánt és Magyarországot piedesztára emelik a világ minden pontjáról. Ezt már nekik is egyszer kifejtettem hogy nem azért van jelen ez a reakció mert annyira ismernék a fideszt..Hanem mert egy ellenpólust képvisel, a migrációelleneséggel, és hazafiasnak tünő politikájával.

2021. dec. 7. 18:47
 28/34 anonim ***** válasza:
80%
Tudod kérdező ki kéne dugnod a fejed a való világba, az nem a youtube kommentszekciója...
2021. dec. 7. 18:52
 29/34 A kérdező kommentje:
28/ Mert mi a valóság? (Nekem nem kell a fideszt szídni) , jó lenne ha ti baloldaliak is kicsit megvilágosodnátok hogy amit ti támogattok ugyanúgy rossz, ha nem rosszabb alternatíva. .
2021. dec. 7. 19:00
 30/34 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy külföldön csak ezt látják Orbánból hogy vissza tartja a migriket és meglepődnél rohadt népszerű itt németországban is. A probléma az hogy a belföldi politikáról senkinek nincs gőze sem, hogy milyen az egészségügy meg mekkora méreteket rúg a korrupció. A korrupciót meg furán kezelik mert itt is vannak ilyen több száz millió eurós ügyek csak elfelejtik hogy aránylag ez sokkal kissebbnek számít mivel egy jóval gazdagabb ország
2021. dec. 7. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!