Chuck dorisz kérdése:
A norvég Posta mért provokálja tudatosan a Fidesz-KDNP pártszövetséget, és mért él vissza sunyin a keresztényi türelemmel? Lehet ez egy sértődöttség, amiért a Magyar Állam nem fogadta el Norvégia 70 milliárd forintos támogatását?
Figyelt kérdés
2021. dec. 3. 11:59
11/13 anonim válasza:
10.
Hogyne tudják.
Kattint kettő az interneten, bekapcsolja a TV-t és már ilyeneket lát a filmekben, TV-ben.
Ezért kell nekik megmagyarázni,hogy amit ott lát az nem normális és óvakodjon az olyan emberektől.
12/13 anonim válasza:
Kérdező, el kell szomorítsalak:
A Fidesz egyáltalán nem keresztéby. Nem képvisel keresztény értékrendet. Semmi köte a kereszténységhez. 😕
Egy olyan kormány, ami csak ellenségkép kereséssel, ezzel való riogatással és démonizálással kormányoz, nem képvisel keresztény értékrendet. Ugyanis nem keresztény, sosem volt az és félek, hogy soha nem is lesz. Pedig egy (valódi!) keresztény kormánynak nagyon tudnék örülni. De ezt a Fidesznél keresni sem érdemes, mert nagy hangon pofáznak a keresztényi értékrendről, csak nem tartják.
13/13 A kérdező kommentje:
Kedves válaszadó, köszönöm válaszod, ezt valahol a lelkem mélyén én is sejtettem. Én már egy nem keresztény, de szimpatikus kormánynak is örülnék.
2021. dec. 5. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!