Miért erőltetik ennyire a koronavírus miatti védekezést, mikor a klímaváltozás vagy a blackout sokkal reálisabb és veszélyesebb egy országra nézve?
Figyelt kérdés
2021. nov. 29. 14:31
1/8 anonim válasza:
A koronavírustól már most megd*glesz, ha telítve vannak a korházak lélegeztető készülékei. A klímaváltozás pedig lassú több évszázadig tartó folyamat. A blacout meg nem tudom mi
2/8 anonim válasza:
Nem sok köze van a kettőnek egymáshoz. Ez olyan mintha megkérdeznék, miért eszel, miközben a lélegzés sokkal fontosabb. Egy állam nem csak egy dologgal foglalkozik.
3/8 anonim válasza:
A blackoutra nem találtam semmit neten. Az a BLM mozgalom?
4/8 anonim válasza:
A blackout nem tudom micsoda. A klímaváltozás egy hosszú távú probléma, a koronavírus egy akut probléma.
5/8 anonim válasza:
Blackout -áramszünet, elsötétülés. Gondolom az energiaválság miatt.
6/8 anonim válasza:
Mivel a német és az osztrák média lenyomta az ilyenkor szokásos tájékozató klippjét, ráadásul az energiaárak az egekben vannak, ez az ügyeletes téma konteós körökben.
Meg a NER is rágyúrt a dologra, hogy a mi módszerünk felsőbbrendűségét ezzel is bizonyítsa.
7/8 anonim válasza:
Mert jelenleg a koronavírus a legnagyobb probléma.
A klímaváltozás miatt később lehetnek nagyobb gondok. De nyilván azzal is foglalkozni kel.
8/8 anonim válasza:
Na kiderült hogy fele sem igaz a covidnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!