Japán, Kína és Korea miért rühellik egymást ennyire? Azt hittem, hogy ők ilyen testvéri népek.
Történelmi múlt miatt.
Japán gyarmatosította majdnem az egész távol-keletet.A II. világháború alatt pedig milliókat megöltek,megerőszakoltak a japánok.
"Azt hittem, hogy ők ilyen testvéri népek."
Mert mind távol-keletiek sárga a bőrük, és ferde a szemük?
Mi pedig itt Európában mind fehérek vagyunk, a franciák és németek mégsem szeretik egymást, ahogyan a románok meg mi sem. A dél-szláv népek sem puszipajtások...még sorolhatnám.
Azért japán se semmi ha tömeggyilkosságról van szó.
De legalább jó konzolokat/játékokat csinálnak. Meg jó animéket. Meg csomó cuccot.
A magyarok mit csinálnak? Semmit.
Egyik sem ártatlan bárány, maradjunk ennyiben. Európában is ugyanez ment, megy.
Ami a japánokat illeti, valóban szinte állat módjára viselkedtek olykor, de a kínaiak esetében ez volt a minimum, amit megérdemeltek. Azt sajnálom, hogy csak ennyire kínozták meg a japánok ezeket a férgeket. Eleget tudok Kínáról ahhoz, hogy ez legyen a véleményem. Nemcsak a múltjától kell hánynom, hanem a jelenétől is.
Koreával valamennyire együtt tudok érezni, hisz az ő nemzeti identitásukat Kína és Japán is el akarta törölni.
De mint mondtam, meg lehet nézni mit műveltek az európaiak is. A fehér ember a legkártékonyabb állat véleményem szerint. Legalábbis a spanyolok, angolok, németek, hollandok.
" Azt sajnálom, hogy csak ennyire kínozták meg a japánok ezeket a férgeket. Eleget tudok Kínáról ahhoz, hogy ez legyen a véleményem "
Szerintem meg baromira kevés atomot kaptak, Hiroshima és Nagasaki mellett Tokióra és Osaka-ra is dobhattak volna atomot.
Azért túlzásokba ne essünk. Már alapból az atombomba használata túlzás volt, nem hogy kétszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!