Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A marihuána teljes legalizálás...

A marihuána teljes legalizálása, Németország végső lezüllesztése vagy szükséges modernizálása szerinted?

Figyelt kérdés
2021. nov. 26. 08:29
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

20

Marishoz, pázsitért.

2021. nov. 30. 23:31
 22/33 anonim ***** válasza:

Várnod kell. Ez Németországban is még csak egy elfogadott terv. A konkrét szabályok csak ezután jönnek.

2021. dec. 1. 07:38
 23/33 anonim ***** válasza:
82%
Vicces hogy a függőséget okozó szintetikus nyugtatók, antidepresszánsok, alkohol, nikotin rendben vannak, azok nem züllesztik le a társadalmat, de a fű az igen :-) Szerintem, 4-5 éven belül legális lesz Európában. Gondolom, Magyarország lesz az utolsó... [link]
2021. dec. 11. 12:59
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, Én Lengyelországban élek, itt pl árulnak marihuanás tartalmú terméket, de a THC-t kivonták belőle, ami pszichoaktív anyagát jelenti, és egyik projekt menedzserem azért vesz a húgának, mert a húga epilepsziás és bizonyíthatóan csökkenti a rohamait. Egyébként a magyarok többsége szerhasználó, igaz nem füvezik, meg drogozik, hanem iszik mint a kefekötő, és hidd el alkoholfüggőséggel is bekerülhetsz az alacsonyküszöbű ellátó rendszerbe, nem csak azért jutsz be ha lövöd magadba.
2021. dec. 11. 13:04
 25/33 anonim ***** válasza:

24

Azokat már mindenütt árulják.

23

Mindegyik zülleszt, az emberen múlik, lehet szívni heti egy füvest, lehet inni heti egyszer, de sokak nem tudják betartani, ebből van a baj.

2021. dec. 11. 14:44
 26/33 anonim ***** válasza:
0%

#25 "Mindegyik zülleszt, az emberen múlik, lehet szívni heti egy füvest, lehet inni heti egyszer, de sokak nem tudják betartani, ebből van a baj."

Igen.

A különbség annyi, hogy az alkohol és a cigaretta már része az életünknek és éppen azt próbáljuk elérni, hogy az alkoholizmus meg a mértéktelen dohányzás helyett a mértéktartó fogyasztásuk legyen. A tiltásukat már próbálták és csak a csempészet lett tőle erősebb.

A drogokat pedig nem lehetett soha legálisan forgalmazni, így csak fenn kell tartani a tiltásukat.

Ha látod, hogy valakinek maláriája van és még köszvényes is, nem fertőzöd meg még leprával is, mert hogy az is éppen olyan rossz, mint a másik kettő.

2021. dec. 11. 14:50
 27/33 anonim ***** válasza:
85%
26. "azt próbáljuk elérni, hogy az alkoholizmus meg a mértéktelen dohányzás helyett a mértéktartó fogyasztásuk legyen" Mivel próbáljuk elérni a mértéktartó fogyasztását? Nem értem a logikát. A világ 3. és 5. legadiktívabb anyagát szabadon fogyaszthatjuk ami ráadásul az egészségre is negatívabban hat, mert "már része az életünknek" de a marihuána ami jóval előbb az emberi kultúra része volt és kevésbé okoz függőséget mint az előző kettő, azt démonizáljuk. A nikotin és az alkohol kőkemény drog!
2021. dec. 11. 18:36
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Kb.6 évig rendszeresen füveztem, az utolsó évben elég keményen, de már 4 éve egyáltalán nem fogyasztottam. Soha életemben nem dohányoztam és amikor füveztem SOHA nem ittam alkoholt de még a füvezés nélküli hétköznapokban sem. Szóval, összemosni a füvet az alkohollal és a dohánnyal az teljesen agyament dolog. Aki füvezik nagyon ritkán iszik alkoholt mert eleve nem jó együtt ill. nem is kívánja az ember. Viszont most hogy teljesen leálltam, rendszeresen iszom sört, bort ami előtte gyümölcslé volt. A dohány és a fű párosítás az már gyakrabban előfordul de nagyon sok embert ismerek, aki egyáltalán nem dohányzik de füvezik.
2021. dec. 11. 18:58
 29/33 anonim ***** válasza:
0%

#27 Nem érted a logikát abban, hogy szabadon fogyasztható az alkohol és a cigaretta, de be akarod vezetni mellé a kábítószert ami fogyasztásának egyetlen kizárólagos célja van hogy kábítson?

Mennyire kell ehhez hülyének lenni?

2021. dec. 11. 19:28
 30/33 anonim ***** válasza:
82%
#29 ledöbbentően korlátolt buta ember vagy. A tipikus begyepesedett agy...
2021. dec. 11. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!