Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Covid fanatikusok hatalmas...

A Covid fanatikusok hatalmas kárt fognak okozni az emberiségnek?

Figyelt kérdés
Mert egyrészt egy követ fújnak a diktátorokkal, másrészt a demokráciát számolják fel egyszer s mindenkorra.
2021. nov. 25. 12:01
1 2 3 4 5 6
 51/51 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Amerika lakosságának fele invermectint szed naponta megelőzés céljából "

Legalább valami konteót mutathatnál róla. Nem mondom, hogy nem lehetséges, merthát az amerikai átlagemberek elég hülyék, de azért mégis... na.

"Béci.

Ha az invermectin halálos lenne már Amerika lakosságának fele halott lenne"

Megmutatnád, hogy hol írtam azt, hogy halálos? Ha ennyire nem megy a szövegértés, akkor én viszont értem azt, hogy honnan szeded össze ezt a sok téves információt.

Egyébként ha az Ivermectin ilyen rohadt jó szer, ráadásul az amcsik fele szedi, akkor mivel magyarázod azt, hogy messze ott volt a legtöbb fertőzött eddig (az összes fertőzött közel 20%-a, miközben a lakossága a Föld lakosságának 5%-a sincs)? És azt, hogy a halottak számában is az első helyen áll?

De nézzük a másik korábbi Ivermectin "mintaország" Perut... Tudtad, hogy jelenleg ők vezetik a millió főre vetített halálozást? Tényleg hatásos (gyógy)szer lehet, ha ilyen eredményeket érnek el az országok, ahol használják/használták.

2021. dec. 2. 18:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!