A Covid fanatikusok hatalmas kárt fognak okozni az emberiségnek?
Ezt a Covid fanatikus kifejezést még soha nem hallottam de mindig tanul itt valami újat az ember.
Van aki szerint szeptember 11 után felszámolták a demokráciákat a terrorellenes törvényekkel szóval kérdéseddel 20 évet késtél kérdező.
Itt van a lepontozás->
Sz@rt sem érnek a jogaid, ha a népesség 1/3mada meghal, a gazdaság pedig összeomlik a korlátozások miatt, amiért te nem voltál hajlandó beadni egy k!b@sz®tt oltást, amiért azt hiszed, hogy chip van benne. Tudod, az elfertőződne, de nem tudod, mert kizárólag bulvárlapokból tájékozódsz, és csak annyit tudsz a tudományról, hogy ai meg chip.
Nem értem a covid fanatikus"nál konkrétan kikre gondolsz. Az oltatlanokra?
Mert, ha igen, akkor igazad van. Nagyrészük káros az emberiségre. Kivéve, aki valami súlyos betegség miatt nem mer oltatni.
25
Az oltottakra akik olyan hülyék, hogy fel sem fogják, hogy oltottan is ugyanúgy fertőznek mint az oltatlanok, ettől független élveznek az oltatlanokra mutogatni.
28
Hol a bizonyíték. Én pont olyan kutatásokat olvastam melyek szerint helyenként még jobban is fertőznek az oltottak.
27
Ez a helyes mentalitás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!