Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Covid fanatikusok hatalmas...

A Covid fanatikusok hatalmas kárt fognak okozni az emberiségnek?

Figyelt kérdés
Mert egyrészt egy követ fújnak a diktátorokkal, másrészt a demokráciát számolják fel egyszer s mindenkorra.
2021. nov. 25. 12:01
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
57%

Ezt a Covid fanatikus kifejezést még soha nem hallottam de mindig tanul itt valami újat az ember.

Van aki szerint szeptember 11 után felszámolták a demokráciákat a terrorellenes törvényekkel szóval kérdéseddel 20 évet késtél kérdező.

2021. nov. 25. 13:08
 22/51 Gofrisütő ***** válasza:
25%

Itt van a lepontozás->

Sz@rt sem érnek a jogaid, ha a népesség 1/3mada meghal, a gazdaság pedig összeomlik a korlátozások miatt, amiért te nem voltál hajlandó beadni egy k!b@sz®tt oltást, amiért azt hiszed, hogy chip van benne. Tudod, az elfertőződne, de nem tudod, mert kizárólag bulvárlapokból tájékozódsz, és csak annyit tudsz a tudományról, hogy ai meg chip.

2021. nov. 26. 15:43
 23/51 anonim ***** válasza:
96%
Fognak? Erről már nem beszélhetünk jövőidőben.
2021. nov. 26. 18:10
 24/51 anonim ***** válasza:
22. Annyi eszed van mint egy sütőnek,ha ilyen nevet tudtál csak kitalálni!
2021. nov. 26. 20:12
 25/51 anonim ***** válasza:

Nem értem a covid fanatikus"nál konkrétan kikre gondolsz. Az oltatlanokra?

Mert, ha igen, akkor igazad van. Nagyrészük káros az emberiségre. Kivéve, aki valami súlyos betegség miatt nem mer oltatni.

2021. dec. 1. 00:32
 26/51 A kérdező kommentje:

25

Az oltottakra akik olyan hülyék, hogy fel sem fogják, hogy oltottan is ugyanúgy fertőznek mint az oltatlanok, ettől független élveznek az oltatlanokra mutogatni.

2021. dec. 1. 10:12
 27/51 anonim ***** válasza:
Igen, csak mi kevesebb eséllyel fulladunk meg meg döglünk meg XD Nekem ez a lényeg. Leszarok mindenki mást.
2021. dec. 1. 10:13
 28/51 anonim ***** válasza:
#26: Ezerszer el lett mondva és be lett bizonyítva, hogy nem ugyanúgy fertőznek, mert nem szaporodik el bennük olyan szinten a vírus. Illetve rövidebb ideig is fertőzőképesek. De a tudományosan bizonyított tények valószínűleg úgyis hidegen hagynak.
2021. dec. 1. 10:16
 29/51 A kérdező kommentje:

28

Hol a bizonyíték. Én pont olyan kutatásokat olvastam melyek szerint helyenként még jobban is fertőznek az oltottak.

2021. dec. 1. 10:25
 30/51 A kérdező kommentje:

27

Ez a helyes mentalitás!

2021. dec. 1. 10:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!