Most, hogy a tálibok állítólag betiltották a zenét, mit hallgatnak helyette? És a Koránban hol van erre indoklás?
Figyelt kérdés
Mit játszanak a helyi rádiók zene előtt? És egyáltalán a Koránban hol van olyan, hogy a zene/zenélés bűn?2021. szept. 13. 18:29
11/18 A kérdező kommentje:
Azért jól sikerült szét trollkodnotok ezt az ártatlan kérdésemet. :|
2021. szept. 14. 09:09
12/18 anonim válasza:
ez van kérdező , nincsen ártatlan kérdés . no de ti lélekkel rendelkezők miben is vagytok különbek és jobbak a biorobotktól
14/18 anonim válasza:
empátia normális értékrenddel rendelkező embereknél van ehhez a léleknek semmi köze , továbbiak
15/18 anonim válasza:
"még jó hogy a lélek nem létezik "
Hogyne létezne!
Akkor maga a lélektan kamu tudomány?
Vagy mi?
Van az a lélek amit a pszichológiában leírnak, és van amit a vallásban, hogy ez utóbbi létezik- e azt senki nem tudja biztosan.
16/18 anonim válasza:
"ma 19:03 Lehet, hogy neked békét hoz a zene a lelkedbe. Nekem a zene ideget hoz, hogy akár ütni is tudok, ha zenét kell hallgatnom."
Mert még nem találtad meg a neked megfelelő műfajt.
Neked ezt az ütős félét ajánlanám:)
17/18 anonim válasza:
Mondjuk attól a sok mosléktól amit a rádióban nyomatnak egész nap én is ütni tudnék.
A mulatóstól meg főleg.
Nekem ez a kedvencem:
https://www.youtube.com/watch?v=B1-UzXfht5A
16-os válaszoló voltam.
18/18 anonim válasza:
15ös van valami bizonyíték a lélek létezésére ? nekem voltak jó szomszédaim akik zenéltek , 2 év után eljutottam oda hogy költözök vagy leölöm őket . zene valóban lélekfejlesztő dolog
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!