Nem fog visszafele elsülni hogy Trump cseszteti a partnereit, szövetségeseit?
Konkrétan, most azt a globális világrendszert kezdi felszámolni, ami megakadályozta azt, hogy mi generációnk egy újabb világégésben pusztuljon el.
Ha a mostani döntések hosszútávú hatásait próbálom értelmezni, az beláthatatlan és bár nem vagyok vallásos, de úgy gondolom, hogy most lenne ideje, mindenkinek, hogy a saját Istenéhez imádkozzon, mert innentől nem tudom, hogy mi fog abból a világból maradni, amit eddig ismertünk.
Érdekes egyébként, hogy mennyien nézik bolondnak Trumpot,pedig nem az. Vadkapitalista üzletember, tetemes izraeli lobbival a háta mögött. Ukrajnai fronton (földfémek) meg annyi történt, hogy az eddigiekkel ellentétben nyílt lapokkal jatszik. Vagy valaki tényleg azt gondolta, hogy a Biden adminisztráció jóindulatból és együttérzésből támogatta az ukránokat?
A kérdés az, Trump mit ajánl Putyinnak cserébe és hogy az ukránok milyen mértékben fogjak megszívni azt, amit a fejük felett játszanak a nagykutyák.
7, pont úgy, mint 0rbánt, miközben, ekkora rendszereket, képtelenség úgy irányitani és fenntartani, hogy az ember bolond.
Én tisztában vagyok vele, hogy egyikük sem az, viszont azt igenis tartom, hogy mindketten velejéig gonoszak és erkölcstelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!