Megemlékeztél a 20 éve az Afgánok által lerombolt WTC áldozatairól?
Szomorú évforduló ez a mai nap. Idestova már 20 éve történt az afgán terrortámadás, melyben az Amerikai Egyesült Államokban hajtottak végre rengeteg polgári áldozattal járó terrorcselekményt Afgán szeparatisták.
Gyertyagyútás? Ima Istenhez a holtak lelki üdvéért? Hála, hogy modern, felvilágosult társadalomban élhetünk? Te hogyan emlékeztél meg erről?
ma 16:21
Konkrétan emiatt indították el hivatalosan a 20 éves afgán háborút. Azért ne mondj már ilyen nevetséges dolgokat.
Afgán háború? Azt mégjobban leszarom
# 13
Ok, játszátok az edgy tinédzsert akkor.
Én nem menősködök, a tinédzserkortól pedig már távol vagyok.
Csupán ez a világszemléletem, én így látom a világot, és ezt fel is merem vállalni.
Igenis szomorúnak tartom, hogy ezzel az évfordulóval tele vannak a hírek, a november 11-i fegyverletételnek pedig semmi visszhangja nincs a magyar médiában, még a 100 éves évfordulón sem volt.
Bezzeg az nagyon érdekel minket mit csinál az afgán...
Konkrétan semmilyen tragédiáról nem szoktam megemlékezni, a világháborúkról sem. Ennek ellenére fejben tartom a különböző események történelmi és geopolitikai jelentőségét. A kommentemmel csak arra reagáltam, hogy ez utóbbiakat megkérdőjelezted a terrortámadás és az afgán háború kapcsán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!