Ha egy srác nőnek képzeli magát, bemehet az iskolában a lány WC-be?
Ugyanis kártérítést kapott emiatt USÁ-ban egy transznemű, mert kitíltották a WC-ből. 1,3 millió dollár kártérítést kapott az őt diszkrimináló iskolától.
Amikor x-et rákényszerítették, hogy iskolájában a biológiai nemének (lánynak született) megfelelő mosdót használja,
„megbélyegezték és elszigetelték”.
A szövetségi bíróság 2019-es döntése szerint az iskola Grimmet is érintő tilalma erősen diszkriminatív volt.
Itt most fordított nemmel történt, de ugye nem lehet diszkrriminálni így ofrdítva is történne. Szal ha én mint fiú úgy azonosítom magam, mint lány, akkor megyek is minden szünetbe a lány mosdóval a többi kislánnyal? [link]
Huhh 888 cikk. Rosszul kezdődik... Figyelj, a transz nők nőnek, a transz fiúk fiúnak néznek ki általában. Most kapálózhatsz hogydehátbiológiainem csak annak képzeli magát, de ez nem változtat azon a tényen hogy hogyan néz ki, kit zavar kit nem.
Transz srácként gondolom te azt hiszed hogy nekem a nőibe kéne mennem. Hát nem. Mert kidobnak onnan. Mert a nememnek megfelelően nézek ki. Gyakorlatban nem érdekli senkit mi van a lábad között.
"Mert kidobnak onnan. Mert a nememnek megfelelően nézek ki. Gyakorlatban nem érdekli senkit mi van a lábad között."
Ezt nem értem, ez nem ellentmondás?
Amit a #16 írt az nem ellentmondás. Mert ő az összképre gondolt és nem a gatyád tartalmára. És azért ha ránézésre 100%-os férfinak nézel ki akkor lenne ám sikítás a női mosdóban. A rendőrségről meg ne is beszéljünk.
"Igen, én még soha nem hallottam, hogy megkérdeznék a nőket, hogy ők rendben vannak-e azzal, hogy férfiak, akik magukat nőnek mondják, közös mellékhelyiséget használhassanak velük. Pedig nyilván összehasonlíthatatlanul több nő használ egy női WC-t, mint magát nőnek valló férfi."
Mert felesleges is. Bemész a kis kabinodba, és magadra zárod az ajtót, kukkolni így nem lehet, és a lányok sem letolt nadrággal mászkálnak a wc-n belül. Jó esetben csak addig találkozol másokkal bent, amíg kezet mosol, vagy sminket/ruhát igazítasz.
"Amit a #16 írt az nem ellentmondás. Mert ő az összképre gondolt és nem a gatyád tartalmára. És azért ha ránézésre 100%-os férfinak nézel ki akkor lenne ám sikítás a női mosdóban. A rendőrségről meg ne is beszéljünk."
De a végén kiderülne, hogy ő transz, tehát nem lenne baj a zsarukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!