Afganisztánban most mi ez az egész zűrzavar? Valaki összefoglalná röviden a lényeget?
Figyelt kérdés
Egy hónapja nem olvastam híreket, és most mindenhol Afganisztánról vannak cikkek. Próbáltam visszakövetni, hogy honnan is indult ez az egész felfordulás, hogy mi az alapesemény, de belezavarodtam.2021. aug. 18. 02:47
31/34 anonim válasza:
Visszatérve a kínaiakra: állítólag megérné Afganisztánban maradni (sajnos nyersanyagok vannak bőven-azért sajnos mert környezetvédő vagyok és a kitermelés az sosem környezetkímélő)szóval USA sajnálkozhat, igaz nem a tálibok hanem a kínaiak miatt
32/34 anonim válasza:
22es véleményét aláírom, igaz csak a "környéken" jártam mint civil nem katona, de soha nem fogja senki megértetni velük a nyugati kultúrkört...kb mintha egy kutyának akarnád elmagyarázni, hogy holnaptól macskaként kéne viselkedni...veszett fejsze nyele...
33/34 anonim válasza:
Mondjuk a nőkkel meg lehetne értetni. Itt a férfiak mentalitásával van gond.
Ha valamelyik afgán nő Európába kerülne úgy, hogy tud angolul, tehát el tudna helyezkedni dolgozni, valószínűleg hamar adaptálódna, és élné világát szabadon. Nem kezdené el kritizálni az új rendszert. Míg, ha egy afgán férfi kerül Európába, az már kifejezné a nemtetszését, hogy miért hordanak a nők miniszoknyát, miért nem rendelik alá magukat a férfiaknak, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!