Afganisztánban most mi ez az egész zűrzavar? Valaki összefoglalná röviden a lényeget?
Figyelt kérdés
Egy hónapja nem olvastam híreket, és most mindenhol Afganisztánról vannak cikkek. Próbáltam visszakövetni, hogy honnan is indult ez az egész felfordulás, hogy mi az alapesemény, de belezavarodtam.2021. aug. 18. 02:47
21/34 anonim válasza:
Annyira már nem bátor, csak azt szeretné ha mások intezkednenek helyette
22/34 anonim válasza:
21# tudod barátom te se mennél ki semmi pénzért voltam kimt 3 misszión is még anno és nem leány álom és mivel a néhai KMZ-nél voltak technikailag meg már nem mi komolyabb missziólra mentünk mimt a magyarok többsége akik csak támogató szerepet játszottak mi igen is kimentünk és harcoltunk és amit ott láttam nem olyan mint te azt a filmekben/médiában halassz sokkal rosszabb
23/34 anonim válasza:
#22 és ezt most miért mondod nekem? Ember én egy szóval nem mondtam hogy mennék. A kérdezőt oltottam be mert nagy az arca hogy ezt a többi országnak nem kéne hagynia. De annyira már nem bátor hogy ő menjen, csak szeretné ha valaki megoldana.
24/34 A kérdező kommentje:
23: Nem katonai pályára szól a végzettségem, és nincsen tapasztalatom se fegyverhasználatban, se hírszerzésben. Annyit se érnének velem, mint a vh-k alatt besorolt civilekkel, mert őket legalább kiképezték valamennyire. Ellenkező esetben igen, mennék, mert tudnék segítséget nyújtani. Ha adatelemzéshez és hasonlókhoz keresnek embereket, akkor igen, megyek, mert azzal legalább hozzá is tudok tenni a projekthez.
2021. aug. 19. 14:44
26/34 anonim válasza:
22-es, legalább jól megfizették azt, hogy misszión voltál?
27/34 anonim válasza:
és szerinted csak a pénzért mentem? Egyébként nem fogom elmondani már megbocsáss hogy mennyit keresek köszi :)
28/34 anonim válasza:
Szerintem nem is a tálibok gyors térnyerése a legfélelmetesebb , hanem a gyors kínai nyomulás a kialakult helyzetben...tényleg kezdhetünk aggódni a "sárga veszedelem" miatt..és. így máris a belpolitika is képbe jött.
29/34 anonim válasza:
28# azt nem tudom hogy az északiak ilyenkor miért nem keménykednek persze gondolom a katonai parádék még mindig megvannak (észak koreára gondolok)
30/34 anonim válasza:
Hát valamennyire tudható a hírekből: a koronavírus állítólag nagyon tarolt abban az országban, elég a bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!