Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Egyetértesz e azzal hogy akár...

Egyetértesz e azzal hogy akár egy 4 éves gyerek(!) dönthessen a saját neméről a szülők jóváhagyása nélkül? Miért?

Figyelt kérdés

[link]

Skóciában az új LMBTQ-törvény értelmében még a tanároknak is tilos megkérdőjelezniük az eféle szándékot, mindössze annyit kérdezhetnek hogy a kisgyerek milyen nevet és mely névmásokat szeretné.

2021. aug. 16. 10:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
49%
Mostani ésszel azt mondom, hogy ló akarok lenni. Viccet félre téve, az is szégyen, hogy erről már beszélni kell. Ha a nagyszüleink meghallanák, hogy erről megy a vita, hogy a kisfiú lehet kislány... Szégyen ez a világ.
2021. aug. 23. 03:41
 12/15 anonim ***** válasza:
96%

Ez alapból nem törvény, csak ajánlás.

Másrészt a "gyerekkori nemváltás" amiről itt beszélünk az csak annyi, hogy ha a gyerekhez hozzászólnak akkor milyen névmást és nevet mondanak. Pont annyira nincs jelentősége, mint amikor valakit a családja Béluskának hív, de ő a suliban azt szeretné, ha Bécinek szólítanák. Semmi hatása nincs a gyerekre. Ha hóbort akkor kinövi, túl jut rajta, mint mindenki , akinek volt valami kínos korszaka bármilyen módon(pl nekem volt olyan,hogy oviba egy időben macska jelmezben jártam, és megkértem mindenkit, hogy cicusnak becézzen. Bajom nem lett tőle, nincs hatással a mai életemre, de akkor tök boldog voltam tőle), ha nem hóbort, hanem tényleg transz, akkor meg tök jó, később talán kevesebb ezzel kapcsolatos problémával kel megküzdenie.

2021. okt. 22. 19:26
 13/15 anonim ***** válasza:

#12-nek igaza van.

De annyit bele szólnék, hogy az utolsó mondata végén az KELL és nem KEL. Igaz hasonlít a két szó, de eltér a jelentése. :)

2021. okt. 23. 01:19
 14/15 anonim válasza:
100%
#1: én 4 évesen vasútas és azóta is... még mindig 4 évesnek érzem magam.
2021. nov. 30. 20:09
 15/15 anonim ***** válasza:
20:09 az igaz álmok örökké tartanak : )
2021. nov. 30. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!