Bánkódtok rajta ti is, hogy a Brexit miatt így "elvesztettük" Angliát Európából?
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem Anglia a kedvenc országom Európából.
Így magyarként eléggé izoláltak vagyunk itt a sok szláv meg germán ország között, Anglia legalább egy távolabbi, neutrálisabb hozzállású hely, aminek valamennyire mindenki ismeri a kultúráját, ráadásul az angol az egyetlen idegen nyelv, amit meg bírtam tanulni folyékonyan. A többi a sok nem meg eset miatt túl bonyolult.
Turistaként eddig négyszer voltam ott és mindig nagyon jól éreztem magam, és terveztem, hogy a jövőben oda fogok költözni, akár kettős állampolgár is leszek. Ott sem szuper minden, de legalább tűrhető, ráadásul mindent el tudok olvasni és bárkivel tudok beszélni.
Mióta bejött a Brexit, vezetik befele a pontrendszert, mint Ausztrália és Kanada, egyre nehezebb lesz kiköltözni, ráadásul egyre kevesebb angol sorozat lesz a tévében és angol termék a boltokban a vámok miatt.
Ti hogyan vélekedtek erről?
Nem.
Max.csak a britek fogják megbánni,de az EU-ban jóformán ugyanúgy fog menni minden (csak az nem,ami az Egyesült Királysággal kapcsolatos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!