Mi lesz most, hogy Ausztráliában bevetették a hadsereget és az utcákat drónokkal figyelik hogy senki ne menjen ki? Összeesküvés-szkeptikusok ilyenkor hol vagytok?
Figyelt kérdés
Vagy ez csak arra lesz jó nektek hogy amikor itt is bevezetik ugyanezt akkor mondhassátok hogy dehát a szabad világban Ausztráliában is így van?2021. aug. 10. 19:23
71/81 anonim válasza:
15:59: nekem is van ám Phd-m, ami neked aligha. És akkor mi van?
A vakcinahezitancia Magyarországon pedig biztosan nem ebben a körben a legmagasabb, hanem a zsákfalvakban élő, nyolc osztályt (sem) végzett lumpeneknél.
72/81 A kérdező kommentje:
"A vakcinahezitancia Magyarországon pedig biztosan nem ebben a körben a legmagasabb"
De Amerikában igen. Neked egyébként van valamilyen forrásod ami alátámasztja ezt az állításod vagy csak úgy kitaláltad?
2021. aug. 13. 17:58
73/81 anonim válasza:
17:58: ott a link. Ha a paranoiád nem engedi, hogy levond a cikkből a következtetéseket, az már igazán nem az én hibám.
74/81 A kérdező kommentje:
És ebben hol van bármi adat az oktatási szintről? Ja, sehol.
2021. aug. 13. 18:24
75/81 anonim válasza:
Istenem, hát persze, a hevesi és szabolcsi zsákfalvakban hemzsegnek az egyetemi professzorok. Ezt mindenki tudja.
76/81 A kérdező kommentje:
Sehol sem hemzsegnek és nyilvan ha nem különíted el őket nem fogsz tudni vizsgálni egy 0,5%-os csoportot. Nem hiszem el hogy ezt nem látod, phd-val. Ilyen alacsony a léc?
2021. aug. 13. 19:13
77/81 anonim válasza:
19:13: én vagyok a hülye, hogy egyáltalán lesüllyedek a beteg világodba. Bocsánat.
78/81 A kérdező kommentje:
Ennyit tud egy "phd-s" akkor mennyire sötét az átlagember vajon?
2021. aug. 13. 19:46
79/81 A kérdező kommentje:
68 egyre mélyebbre ásom magam és közben már az mrns vakcinák feltalálója beszél arról hogy valószínűleg ADE-t okoznak a vakcinák?🤡🤡 Nem a sajat kutfejembol szedem ezeket a dolgokat.
2021. aug. 18. 16:14
80/81 A kérdező kommentje:
Itt egy link a vérrögökről is, szintén nem én találtam ki hanem orvosok mondják hogy az oltottak 62!!! %-anal találtak új mikrovérrögöket az oltás után
2021. aug. 18. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!