Mi lesz most, hogy Ausztráliában bevetették a hadsereget és az utcákat drónokkal figyelik hogy senki ne menjen ki? Összeesküvés-szkeptikusok ilyenkor hol vagytok?
Tanulmány? Miről? Hiszen a vírus kitaláció. Nem képzeled hogy lesz olyan hülye kutató, aki felül ennek a covid bullshit-nek és majd potyára írogat tök feleslegesen mindenféle tanulmányt.
20:40: de fordítva ülsz a lovon, te jó ég... Na nem baj, a covid-osztályon majd neked is megváltozik a véleményed. Mint például ennek az arcnak:
Szerencsétlen...
Rééégen vóótak igazáán jóóó dogok....eugenika
Még készül a részletes statisztika,de az előzetes vizsgálatok szerint valahol a tényleges szám, a 20 és a 80 közé esik. Nem fogom kikeresni neked hol olvastam. A fertőzés továbbadásában azért ilyen nagy az eltérés az oltottak és oltatlanok közt, mert a megfertőzött oltottak átlag négy napig hordják a vírust, és nagyon kis mennyiségben, az oltatlanok pedig a domináns delta variánsnál 10 napig öntik magukból a vírust. A vizsgálatba bezavart, hogy az oltás után egyéntől függő volt a teljes védettség kialakulása.
Érdekes én azt olvatam nagyjából ugyanannyi a viral load.
De ha igaz is amit mondasz akkor ez ugyanakkor azt is jelenti hogy a tünetek is csökkentek az oltottaknál ugye? Akkor felesleges korlátozni az oltatlanokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!