Mi lesz most, hogy Ausztráliában bevetették a hadsereget és az utcákat drónokkal figyelik hogy senki ne menjen ki? Összeesküvés-szkeptikusok ilyenkor hol vagytok?
Figyelt kérdés
Vagy ez csak arra lesz jó nektek hogy amikor itt is bevezetik ugyanezt akkor mondhassátok hogy dehát a szabad világban Ausztráliában is így van?2021. aug. 10. 19:23
41/81 anonim válasza:
Nyilván kevésnek tartják, be akarnak több embert oltatni, mert mindenki számít.
42/81 anonim válasza:
Persze 41-es erre megy ki a játék
43/81 anonim válasza:
17:52: még szép, és nagyon helyes.
44/81 A kérdező kommentje:
43 Akkor te zárd be magad, senki sem akadályoz meg benne, de az már hihetetlen pofátlanság hogy a paranoiátokban mindenkinek korlátozzátok az életét.
2021. aug. 12. 19:26
45/81 anonim válasza:
#44 Kérdező, neked van paranoiád, mert összeesküvést látsz mindenbe.
De komolyan, írd már meg, hogy szerinted miért van lockdown Kanadában és Izlandon?
46/81 anonim válasza:
Nincs itt semmi paranoia kérem. Tények vannak, az pedig az, hogy egy oltatlan százszor nagyobb eséllyel fertőz mint egy oltott, és ebből kifolyólag az oltottak is veszélyben vannak az oltatlanok miatt, mer az oltás a megfertőződéstől nem véd. A másik az, hogy a viszonylag magas átoltottság miatt a korlátozó intézkedéseket kb mindenütt eltörölték,így mivel a nyájimmunitástól még messze vagyunk, szépen emelkedni fognak a napi számok. A vége az lesz, hogy az oltatlanokat szanaszét fogják szopatni szeptember végétől, beköszönt majd az oltásnácizmus, és a vakcinadiktatúra. Nincs mese, el kell költözni egy szabad közép-afrikai országba, ahol nem sarlatán orvosok-adjunktusok-profok tesznek úgy, mintha gyógyítani akarnának, hanem a varázslók mondják meg a tutit. Ott nemhogy védőoltásról, hanem még aszpirinről sem hallottak, az való nektek. Ott biztos nem fognak zaklatni az oltás miatt, de sanszos hogyha nem nyírnak ki egy rablás során, két éven elpusztulsz olyan egzotikus betegségekben, ami a helyieknek meg se kottyan, de egy európai seperc alatt feldobja tőlük a pacskert.
47/81 anonim válasza:
19:53: ez jó, pontosan leírtad, mit kéne a kérdezőhöz hasonlóknak tenniük. Elvégre korábban már Tanzániát csodálták egyesek közülük, hogy micsoda remek hely, ott nincs koronadiktatúra. Hát menjenek oda.
48/81 A kérdező kommentje:
Az egy tény hogy az oltatlan 100x nagyobb eséllyel fertőz? Mutatsz erről légyszi egy tanulmányt?
2021. aug. 12. 20:17
49/81 anonim válasza:
20:17: milyen tanulmányt mutasson? Nektek aztán érdemes...
50/81 anonim válasza:
Most halt meg egy srác a házból a múlt héten, az előbb hallottam.
Valahogy nem találkoztam velük jó ideje, amikor még kicsik voltak a gyerekeik, akkor gyakran láttam őket a játszótéren, már olyan középiskolás korú volt a fiú, valamilyen táborban volt és ott kapta el, onnan egyből a kórházba vitték, de úgy tűnik, nem bírta. Felettem laknak valahol pár emelettel, kint volt a fekete zászló, arra kérdeztem rá.
Ők sem oltattak, most aztán sirathatja a fiát szegény, nem lehet rá mit mondani, ez van, az emberélet múlandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!