Milyen politikai könyvek vannak/voltak betíltva?
Most így a nyári szünetben szeretnék érdekes dolgokat olvasni. Bizonyos vagyok benne, hogy a világ egy mátrox. Elhallgatnak valós dolgokat a történelemből is. Eddig csak spirituális dolgokat olvastam, de most szeretnék szintet lépni, mert megértem rá
A politikailag betíltott könyvekben biztosan sok igazság van. Hiszen el akarják titkolni az emberek elől. Akkor abban lehet megírva az igazség? Milyen politikai könyvek vannak betíltva?Köszönöm segítséged!💖
Kérdező, régóta várok egy ilyen kérdést, mert most végre belinkelhetem ezt a csodát:
Jelenleg semmi nincs betiltva, legfeljebb nem támogatják egyes könyvek kiadását.
A rendszerváltás előtt voltak tiltott könyvek.
Elképzeléseim szerint a betíltott könyvekben tíltott gyümölcs van. Olyan valós gondolatok, amikről nem akarják hogy még csak tudjunk is. Úgy egy évtizede a Cion Bölcsek jegyzőkönyvei és a Mein Kampf volt betíltva. Úgy kellett tor-ról olvasni titokban. A cion bölcsek jegyzőkönyveiről dr.Drábik elemzést készített, hogy egy valós illuminati tervet leplezett le, ami szóról szóra be is következett.
Ugye mégis honnan tudtak volna a század eleje táján, hogy minden így valósul meg. Hát egy terv volt. Most nyílván senki sem akarja, hogy erről a nép tudjon. Ez a "titok". Ezt már megfejtettem. Aztán hogy a Mein Kampfba mik lehetnek fogalmam sincs meg a többi tiltott könyvben, amirl szintén nincs fogalmam sem. Akkoriban az országban a Cion könyv futott. Te mit tapasztaltál?
"hogy a Mein Kampfba mik lehetnek fogalmam sincs "
Végig nem olvastam, pedig derék fasiszta pribék vagyok, de sokszor elég unalmas. Ha vérben tocsogó zsidóbelezésre számítasz, azzal nem fog szolgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!