A török állam és maguk a törökök mikor fogják nyilvánosan elismerni az örmény népirtás tényét és abban játszott szerepüket?
A török egy nagyon büszke nép.
Ha elismerik, csak azért fogják, mert valamiféle politikai,gazdasági hasznuk lesz belőle.
Egy muszlim világképébe nem fér be, hogy muszlimok felelősek valami rossz dologért. Az iszlám terroristákra még csak csak rá fogják, hogy nem igazi muszlimok, de az Oszmán birodalomra nem lehetne ezt ráfogni, vagyis sosem fogják beismerni, hogy bármi rosszat tettek.
Van egy agymosott muszlim itt gyakorin is, szerinte az Oszmán birodalom önvédelemből foglalta el Anatóliát, majd Konstantinápolyt, majd az egész Balkánt, majd Magyarországot. Az örmény népirtásra pedig azt mondta, hogy “ez egy hazugság amit a keresztények terjesztenek”.
Én nem hazudok, te viszont egy hazug keresztény vagy. Törökország elismeri hogy sok örmény meghalt mert nem tudták jól megszervezni az áttelepítést a háborús körülmények között. Arról nem is beszélve hogy az egész azért történt mert az örmények fellázadtak és a török civileket kezdték gyilkolni.
Olyat sosem állítottam hogy az Oszmán birodalom önvédelemből foglalt el bármit is. Azt mondtam a magyar-török háborúkat a magyar fél kezdte és sokáig a magyar királyság akarta leigázni a törököket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!