Mi ez a szivárványpropaganda mostanában németeknél?
Ha nem kint élnék egy évtizede, azt hinném valami magyar propagandáról van szó, amikor ellene hangolnak.
Viszont nyár eleje óta minden nagyobb cég mint VW, Siemens, DB stb. Szivárványosra cserélte a logóját. Baumarktok szivárványos zászlókat aggatnak ki stb.
Mi történt? Miért propagálják ezt most hirtelen?
Azt írod egy évtizede kinn élsz. Mi az oka, hogy nem tudsz helyben tájékozódni ezzel kapcsolatosan? Nem sikerült megtanulni a nyelvet?
Egyébként minden magyar nemzeti, keresztény, konzervatív portál beszámolt róla, hogyan színezte szivárványszínűre magát több német médium és cég a magyar ún. gyermekvédelmi törvény kapcsán, mert Soros utasította őket, hogy szálljanak rá ismét a magyar kormányra, mely csupán az óvodákban és iskolákban elharapódzó legfontosabb a probléma ellen hoztak egy törvényt, vagyis hogy LMBT aktivisták nemátalakító műtéteket ajánlanak 10 éveseknek.
9 nézd, volt leszbi kolléganőm. Bemutatta egyszer a feleségét, amikor a piacon találkoztunk, szerintem jó fej volt. Volt egy nyugdíjas kollégám, meleg. Vele sem volt semmi bajom. Szerintem egyik sem érezte kirekesztve magát, és nem hiszem hogy ők ettől érezték volna magukat a társadalom részének.
Szerintem pont azért érezték magukat normálisan, mert mondjuk bejáráskor leültem beszélgetni egyet a munka mellett, vagy mert a kollégám “kleineR”-nek mondta teljes hétköznapisággal.
Szerintem akkor küldött volna el a pcsába, ha elkezdek szivárványos zászlóval ujjongani nekik.
Aki ettől érzi jól magát, annak inkább feltűnési viszketegsége van.
Ezt gondolom a nagycsaládosokról is, ha elkezdik hirdetni nagy pifával, hogy a család a papa+mama+focicsapat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!